Het is een beetje lastig om vanuit Canada een verslag te maken van een wedstrijd die ik helemaal niet gezien heb en het zou misschien ook wat ongeloofwaardig zijn. Gelukkig hebben moeder en dochter De Bruin beiden voor mij een verslag op de mail gezet en die verslagen kan ik nu gebruiken om toch iets te schrijven.

Reiger Boys begon overweldigend. Binnen 10 minuten stond het 0-3 en was de wedstrijd feitelijk gespeeld.In de allereerste minuut scoorde Anika de 0-1 na een steekpass van Judith (de Bruin). In de zevende minuut was het diezelfde Judith die de 0-2 op het bord zette. Twee minuten later scoorde Jitske uit een goed genomen penalty, die gegeven werd nadat Valerie de bal op de arm van de tegenstandster had geschoten. In de periode daarna waren er wel kansen, maar werd er niet gescoord. De 0-4 kwam in de 38-ste minuut, na een mooie individuele actie met veel doorzettingsvermogen van Valerie.

In de tweede helft begon Reiger Boys meteen weer goed. Na 4 minuten spelen, scoorde Jitske uit een corner van Anika. In de 16-de minuut was het wederom Valerie die ditmaal uit een corner scoorde. Vijf minuten later maakte Valerie er met een mooi afstandschot een echte hattrick van: 0-7. Dit was ook de eindstand.

Reiger Boys had eigenlijk de hele wedstrijd balbezit en creëerde naast de zeven doelpunten ook nog veel andere kansen. Helaas was er na afloop niet alleen vreugde om de winst, maar waren er ook zorgen omdat Zoë al in de eerste helft aan haar enkelbanden geblesseerd raakte toen een tegenstandster, die te laat was, erg onbesuisd op haar in kwam. Zoë, vanaf deze plaats: een snel herstel gewenst!

Webshop logo site-klDemoshop geopend zaterdag's
van 10:00 tot 12:00 uur

Hoofdsponsor
Heren selectieING bank
Hoofdsponsor
Vrouwen selectie
comfortable logo nw

Hoofdsponsor
Zaalvoetbal
logo woest callantsoog
Hoofdsponsor

Onder 10 t/m 13
McDonalds Alkmaar HHW kl nw

Hoofdsponsor 
Onder 8 & 9 en kabouters

keukensale logo nw
Kledingleverancier

jako-smp logo kl

Ster en subsponsors

facebook button

banner voetbal nl

SponsorKliks, gratis sponsoren!