Waar blijft mijn koffiekaart?

Clubcard sponsor 171015De afgelopen maanden hebben we regelmatig de vraag gekregen wanneer de koffiekaart voor de vrijwilligers wordt uitgegeven. Op zaterdag 10 en 17 oktober hebben ruim 30% van het totaal aantal spelers en vrijwilligers de persoonlijke Reiger Boys clubcard opgehaald. Dit betekent dat een grote groep dit vergeten is of niet in de gelegenheid is geweest. Om deze personen nogmaals in de gelegenheid te stellen de persoonlijk clubcard op te halen zullen we nog een derde en tevens laatste afhaalmoment gaan organiseren. Op deze website zullen we laten weten wanneer dit zal gaan plaats vinden.

Afgelopen zaterdag heeft in ieder geval mevrouw Caroline Nannes namens de sponsor van de Reiger Boys clubcard, Groenland Natuurlijk Schoonmaakazijn, haar persoonlijke card in ontvangst mogen nemen. Op de foto Wilko Bakker (coordinator sponsorcommissie, Caroline Nannes (de Burg groep) en Ben Rietveld (Voorzitter).

Voor wie de kaart wel al heeft opgehaald maar nog niet geregistreerd, doet dit zo spoedig mogelijk. Wie de clubcard toch snel wil ontvangen, mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Kijk voor meer informatie over de Reiger Boys clubcard op de speciale pagina.

Webshop logo site-klDemoshop is elke zaterdag
geopend van 10 tot 12 uur.

B
estellingen kunnen geplaatst
worden via de webshop en
worden afgehaald.

Hoofdsponsor
Heren selectie

ING bank

 
Hoofdsponsor
Vrouwen selectie en meiden

logo sina voetballab


Hoofdsponsor

Onder 10 t/m 13

logo amigoplant


Hoofdsponsor 
Onder 8 & 9 en kabouters

Vomar logo vierkant


Kledingleverancier

JAKO Sportswear   nieuw logo smpSter en subsponsors

Reiger Boys clubcard
RB Vomar clubcard nw

Mijn knip online
KNIP logo zonder payoff ZW1

facebook button

 

banner voetbal nl