Voorbeeld RB clubcard 4De Reiger Boys clubcard wordt sinds de komst aan het begin van dit seizoen veelvuldig gebruikt voor het bestellen van kopje koffie, een snack of een drankje. Een groot deel van onze spelers en vrijwilligers hebben een clubcard in ontvangst genomen echter heeft nog niet iedereen de kaart geregistreerd. Zonder het registeren kan de clubcard niet worden gebruikt en bij de vrijwilligers het "koffietegoed" niet worden geboekt. Zonder een geregistreerde clubcard kunnen de kantinemedewerkers de betaling van de bestelling niet verwerken.

Indien je nog geen clubcard hebt opgehaald en deze toch wil gebruiken, mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Dan zorgen we ervoor dat de kaart in de kantine of bestuurskamer klaar ligt en kan worden opgehaald.

In onderstaande artikelen en pagina staat alles beschreven over de Reiger Boys clubcard.

Uitgifte Reiger Boys clubcards
Reiger Boys clubcard vervangt de koffiekaart
Reiger Boys clubcard pagina

Mochten er desondanks toch nog vragen zijn, mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Webshop logo site-klDemoshop geopend zaterdag's
van 10:00 tot 12:00 uur

Hoofdsponsor
Heren selectieING bank
Hoofdsponsor
Vrouwen selectie
comfortable logo nw

Hoofdsponsor
Zaalvoetbal
logo woest callantsoog
Hoofdsponsor

Onder 10 t/m 13
McDonalds Alkmaar HHW kl nw

Hoofdsponsor 
Onder 8 & 9 en kabouters

keukensale logo nw
Kledingleverancier

jako-smp logo kl

Ster en subsponsors

facebook button

banner voetbal nl

SponsorKliks, gratis sponsoren!