Reiger Boys Onder 10 op ramkoers!

IMG 2977Na een aantal makkelijk gewonnen wedstrijden na de spannende competitiestart tegen Kolping Boys stond afgelopen zaterdag het voorlaatste duel van de eerste fase van de mannen van Onder 10 tegen Always Forward Onder 10 alweer op het programma. Gezien de stand op de ranglijst zou deze wedstrijd voor onze mannen niet veel problemen moeten opleveren. Waar Duncan de mannen de opdracht meegaf om direct druk te zetten piepte er een bal dwars door onze defensie heen waarna de spits van Always Forward 1 op 1 met Jochem kwam en deze faalde niet en zo stonden de mannen al snel met 0-1 achter. Geen reden tot paniek want de wedstrijd was immers nog lang maar de mannen van Duncan waren door deze tegentreffer wel even wakker geschud.

Na het rommelige begin van de wedstrijd was het uiteindelijk Dave die al snel voor de 1-1 aantekende. De mannen begonnen weer als vanouds te voetballen en dat resulteerde al vrij vlot in de 2-1 van Sanne. Na de 2-1 was de beer los en was het lastig voor de supporters langs de lijn om het tempo van de doelpuntenmachine genaamd Reiger Boys bij te kunnen houden. Er waren nog wel een aantal plaagstootjes van de tegenstander maar Marc, Sem en Jesmer speelde een solide wedstrijd en hielden het achterin netjes schoon. Na de 3-1 van Thijs, 4-1 van Sem, 5-1 van Jesper, 6-1 en 7-1 van Sanne gingen de mannen naar de kleedkamer voor de rust met een welverdiende limonade.

Na de rust kwamen ze voldaan weer uit de kleedkamer om de tweede helft te spelen en al na 5 minuten in de tweede helft tekende Jesper aan voor de 8-1. Toen de 8-1 gevallen was werd de passing wat slordiger en gaf Reiger Boys de tegenstander de kans om nog iets terug te doen 8-2. Vlak na de tegentreffer van Always Forward pakte Reiger Boys de draad weer op en met mooi sprankelend voetbal maakte Thijs de 9-2. Dave maakte vervolgens de 10-2, Darren de 11-2 en de 12-2 was weer een prooi voor Sanne. Toen de 12-2 viel vond de scheidsrechter het echter wel genoeg en vloot af.

Aankomende zaterdag is de laatste beproeving in fase 1. De mannen van Reiger Boys zullen dan in Purmerend aantreden tegen Purmersteijn onder 10 die net als Reiger Boys al zijn voorgaande wedstrijden heeft gewonnen en samen met Reiger Boys op 15 punten uit 5 wedstrijden staan. Dit belooft een mooie pot te worden.

Iedereen 10 vingers in de lucht omdat we de grens van 100 doelpunten dit seizoen hebben overschreden! Van links naar rechts: Dave, Jochem, Thijs, Jesper, Darren, Sem Jesmer, Marc en Sanne en last but not least Duncan.

Webshop logo site-klDemoshop is elke zaterdag
geopend van 10 tot 12 uur.

B
estellingen kunnen geplaatst
worden via de webshop en
worden afgehaald.

Hoofdsponsor
Heren selectie

ING bank

 
Hoofdsponsor
Vrouwen selectie en meiden

logo sina voetballab


Hoofdsponsor

Onder 10 t/m 13

logo amigoplant


Hoofdsponsor 
Onder 8 & 9 en kabouters

Vomar logo vierkant


Kledingleverancier

JAKO Sportswear   nieuw logo smpSter en subsponsors

Reiger Boys clubcard
RB Vomar clubcard nw

Mijn knip online
KNIP logo zonder payoff ZW1

facebook button

 

banner voetbal nl