Reiger Boys E2 beklimt langzaam de weg naar de top van de ranglijst

IMG 20151010 WA0002Op zaterdag 10 oktober 2015 gaat team Reiger Boys E2 zijn 4e competitie wedstrijd spelen voor het nieuwe seizoen 2015 - 2016. Na een goede voorbereiding, voordat de competitie begon,waarin wij een aantal oefen wedstrijden hebben gespeeld zagen wij, dat dit team een goede potentie hebben om een goed seizoen te mogen voetballen. Onze eerste competitie wedstrijd thuis tegen Meervogels werd er wel is waar gewonnen (5-4), alleen wij trainers zagen toch nog heel veel verbeter punten voor het team en individuele spelers. Met de gedachten wat er allemaal misging, gingen wij daarop trainen, en uiteraad ging er ook wat goed, en dat stimuleert je dan ook binnen het team! De 2 wedstrijden daarna verliezen we 2x van FC Castricum E2 en Bergen E1 (4-1 en 1-4).

En zaterdag 10 oktober 2015 gingen wij onze 4e competitie wedstrijd spelen thuis tegen HSV E2 , en we moesten deze wedstrijd winnen om toch niet te ver achter te raken met de top van de ranglijst. De jongens waren erg gretig om de 3 punten binnen te slepen en na een aantal opdrachten die de trainers de spelers hebben mee gegeven, gingen wij van start met onze wedstrijd.

We begonnen eerst afwachtend, de bekende kat uit de boom kijken, maar niet lang daarna zijn wij toch onze eigen spel gaan spelen, balbezit houden, vroeg druk zetten bij geen balbezit. En bij balbezit met een goede combinatie spel toch richting het doel van de tegenstander te gaan. En wat resulteerde in doelpunten want we haalde de winst, door met 9-4 de wedstrijd te winnen. En we gaan deze lijn door zetten met de TOPPERS van team REIGER BOYS E2 seizoen 2015-2016.

Vlgr:staan: Andika Perkasa, Lucas Bakker, Björn Hornung, Marc Breuker(k), Yorick Gordijn, Colin Moors en Tyrone Paton.
Voorste rij: Myron Poser, Diaz Steffes, Huub Pfeiffer en Luuk Strunk.

Webshop logo site-klDemoshop is elke zaterdag
geopend van 10 tot 12 uur.

B
estellingen kunnen geplaatst
worden via de webshop en
worden afgehaald.

Hoofdsponsor
Heren selectie

ING bank

 
Hoofdsponsor
Vrouwen selectie en meiden

logo sina voetballab


Hoofdsponsor

Onder 10 t/m 13

logo amigoplant


Hoofdsponsor 
Onder 8 & 9 en kabouters

Vomar logo vierkant


Kledingleverancier

JAKO Sportswear   nieuw logo smpSter en subsponsors

Reiger Boys clubcard
RB Vomar clubcard nw

Mijn knip online
KNIP logo zonder payoff ZW1

facebook button

 

banner voetbal nl