De week van de scheidsrechter

Scheidsrechter 01Zoals jullie waarschijnlijk al weten of gehoord hebben is het alweer DE WEEK VAN DE SCHEIDSRECHTER…… en dat willen we niet ongemerkt voorbij laten gaan! Elk jaar vindt in oktober de Week van de Scheidsrechters plaats, dit jaar is dat van zaterdag 3 tot en met zondag 11 oktober 2015. Het uitspreken van waardering naar de scheidsrechters staat deze week centraal. Want de scheidsrechters maken het mede mogelijk dat zo veel voetballers wekelijks op het veld van het spelletje kunnen genieten!

Laten we deze week de SCHEIDSRECHTERS GENIETEN van hun werk door ... “ ... alle scheidsrechters te bedanken voor hun wekelijkse inzet! ”

REIGER BOYS SCHEIDSRECHTERS BEDANKT VOOR JULLIE WEKELIJKSE INZET!

Ook wij als scheidsrechterscommissie van Reiger Boys en het bestuur van Reiger Boys willen graag onze scheidsrechters bedanken voor hun tomeloze inzet op en rond het voetbalveld. Jullie maken weer of geen weer wekelijks mede mogelijk dat de wedstrijden gespeeld kunnen worden en de voetballers van het voetbalspelletje kunnen genieten.
Wij als Reigerboys zijn daar ontzettend trots op en draaien de rollen deze week een keer om zodat de scheidsrechters in de spotlights worden gezet. Jullie zijn van ongekende waarde en daar hebben wij veel respect en waardering voor.

Nogmaals bedankt namens het bestuur en de scheidsrechterscommissie Reiger Boys!

Webshop logo site-klDemoshop is elke zaterdag
geopend van 10 tot 12 uur.

B
estellingen kunnen geplaatst
worden via de webshop en
worden afgehaald.

Hoofdsponsor
Heren selectie

ING bank

 
Hoofdsponsor
Vrouwen selectie en meiden

logo sina voetballab


Hoofdsponsor

Onder 10 t/m 13

logo amigoplant


Hoofdsponsor 
Onder 8 & 9 en kabouters

Vomar logo vierkant


Kledingleverancier

JAKO Sportswear   nieuw logo smpSter en subsponsors

Reiger Boys clubcard
RB Vomar clubcard nw

Mijn knip online
KNIP logo zonder payoff ZW1

facebook button

 

banner voetbal nl