rbnieuw2Wat is er nu mooier als iedereen, spelers, scheidsrechter, ouders en andere toeschouwers, langs de lijn plezier beleeft aan hun wekelijkse wedstrijd? Daarvoor zijn de jongens en meisjes tenslotte lid geworden van een club: zij vinden voetbal leuk en willen op een plezierige manier hun sport bedrijven.

 

Actie
Ilse Uljee heeft een concept ontwikkeld om erachter te komen: waarom zit iemand op voetbal en wanneer wordt dat doel wel of niet bereikt? En: zijn er factoren die het spelplezier belemmeren of juist vergroten? Om ervoor te zorgen dat het binnen en buiten de lijnen voor ieder plezierig is en blijft heeft Ilse Uljee het initiatief genomen voor een actie die de algehele sportiviteit hopelijk kan bevorderen. Daarin wordt zij gesteund door Kees van Diepen (lid gedragscodecommissie), Alex Verkooijen (voorzitter jeugd jongens) en Ben Rietveld (clubvoorzitter).

Wat houdt de actie in?
Ilse wil ouders en spelers een vragenlijst laten invullen. De vragenlijsten worden per team ingevuld en ook alle ouders van een team doen dat. Dat wordt dan met het team besproken en indien nodig ook met de ouders.

Start en vervolg
De opzet is, dat in oktober wordt gestart met 10 teams in de leeftijdscategorie van de F-jes t/m de C-tjes. Na de winterstop volgt een evaluatie en wordt de actie vervolgd. Als de actie een positief effect heeft, zal het een jaarlijks terugkerende activiteit binnen de club worden.

Teams
Voor de pilot zullen de volgende teams uitgenodigd gaan worden: F2, F3,F7 en 4x4 (F9), E1, E2, E6 en E11, MD1, D4 en D7, O14(onder 14), MC2 en C5. Ilse zal binnenkort contact opnemen met bovengenoemde teams.

We wensen Ilse veel succes.

Met vriendelijke groet,

Ben Rietveld
Voorzitter v.v. Reiger Boys

Webshop logo site-klDemoshop geopend zaterdag's
van 10:00 tot 12:00 uur

Hoofdsponsor
Heren selectieING bank
Hoofdsponsor
Vrouwen selectie
comfortable logo nw

Hoofdsponsor
Zaalvoetbal
logo woest callantsoog
Hoofdsponsor

Onder 10 t/m 13
McDonalds Alkmaar HHW kl nw

Hoofdsponsor 
Onder 8 & 9 en kabouters

keukensale logo nw
Kledingleverancier

jako-smp logo kl

Ster en subsponsors

facebook button

banner voetbal nl

SponsorKliks, gratis sponsoren!