Reiger Boys/Treffer Uitzendbureau VR1 kent prima competitiestart

129In de eredivisie van het vrouwenzaalvoetbal heeft Reiger Boys/Treffer Uitzendbureau een voortvarende competitiestart. Een week nadat er met 3-5 werd gewonnen bij Zuidoost United werd ook het eerste thuisduel van dit seizoen, tegen Nieuw Roden, in winst omgezet. Dit gebeurde tijdens het eerste "Avondje Reiger Boys Zaalvoetbal" van dit seizoen waarbij er meerdere teams thuis speelden in Sporthal De Waardergolf.

De thuisploeg had het in de eerste helft niet gemakkelijk tegen de nieuwkomer in de eredivisie. Kansen waren er over en weer, maar ondanks dat Nieuw Roden drie keer paal en lat wisten te raken, en ook Reiger Boys een aantal open kansen om zeep hielp werd er niet gescoord. Dit was in het tweede bedrijf wel anders toen zich een open wedstrijd ontwikkelde waarbij Reiger Boys duidelijk het betere van het spel had. Het was Inge Woldhuis die de score opende door vanuit een vrije trap de bal hard en laag in te schieten. Lang bleef die stand echter niet staan want bij de eerste de beste tegenaanval wist Nancy Loth de bal langs keeper Jesca Willemsen te schieten.
In de laatste tien minuten wist Reiger Boys/Treffer Uitzendbureau echter toch het verschil te maken met Monique van der Rijst aan de basis van een aantal doelpunten toen zij kort achter elkaar Chantal Hendriksen en Lotte Bijl in staat stelde om te scoren. De 4-1 van Rona Mosterd betekende de definitieve nekslag voor Nieuw Roden, maar bleek tevens het laatste wapenfeit van Mosterd. In het faire, maar wel stevige duel was zij al een aantal malen aangepakt, en toen dit voor een derde keer gebeurde kreeg zij tot ieders verbazing geen vrije trap mee, maar een gele kaart wegens een vermeende schwalbe. Mosterd dacht even niet na en schoot uit frustratie de bal weg waarna direct een tweede kaart volgde. Gevolgen voor de wedstrijd had dit echter niet. Femke Mulder scoorde nog wel tegen, maar het was uiteindelijk Dominique Verweij die de eindstand op 5-2 bepaalde.

Tijdens het "Avondje Reiger Boys" werden er nog twee wedstrijden gespeeld. Vrouwen 2 won in het hoofdklasseduel tegen rivaal Zeemacht VR1 met 4-2 terwijl de Heren 1 met ruime cijfers onderuit ging tegen HV/Veerhuys 2 (1-7)

150919 NHD

Webshop logo site-klDemoshop is elke zaterdag
geopend van 10 tot 12 uur.

B
estellingen kunnen geplaatst
worden via de webshop en
worden afgehaald.

Hoofdsponsor
Heren selectie

ING bank

 
Hoofdsponsor
Vrouwen selectie en meiden

logo sina voetballab


Hoofdsponsor

Onder 10 t/m 13

logo amigoplant


Hoofdsponsor 
Onder 8 & 9 en kabouters

Vomar logo vierkant


Kledingleverancier

JAKO Sportswear   nieuw logo smpSter en subsponsors

Reiger Boys clubcard
RB Vomar clubcard nw

Mijn knip online
KNIP logo zonder payoff ZW1

facebook button

 

banner voetbal nl