"Avondje Reiger Boys" nieuwe traditie bij zaalvoetbaltak

Nog niet gepubliceerd

IMG 0064Bij de zaalvoetbalafdeling van Reiger Boys/Treffer Uitzendbureau zijn er in het afgelopen seizoen vele stappen gemaakt. Zo werd het eerste vrouwenteam ingeschreven op het allerhoogste niveau, en men deed het in de eredivisie allerminst onaardig. Dit seizoen gaat men met een nieuwe trainersstaf en een aantal nieuwe speelsters ambitieus van start om zo hoog mogelijk te eindigen in de eredivisie. Maar ook de andere teams presteerden uitstekend want zo werd Vrouwen 2 opnieuw kampioen van de hoofdklasse en winnaar van de KNVB-beker, en wist Heren 1 na een spannende nacompetitie te promoveren naar de 1e klasse.

En ook bij de diverse jeugdteams vielen er een aantal kampioenen te noteren. Dat Reiger Boys in samenwerking met sponsor Treffer Uitzendbureau verder aan de weg timmert bleek wel uit de diverse talententrainingen die werden gegeven en waar inmiddels nieuwe teams uit zijn ontstaan. Ook in de komende jaren zal Reiger Boys/Treffer Uitzendbureau zich blijven bezig houden met talentontwikkeling.

Dit seizoen wil men dus verder bouwen op vele fronten en mede daarom organiseert Reiger Boys/Treffer Uitzendbureau zaalvoetbal straks regelmatig het "Avondje Reiger Boys". In samenwerking met Sporthal De Waardergolf zal het regelmatig gebeuren dat er op de vrijdagavond meerdere teams thuis spelen. Komende vrijdag is de aftrap voor wat gerust een nieuwe traditie mag worden genoemd. In De Waardergolf is er vanaf 19.00 uur een avondvullend programma met achtereenvolgens Vrouwen 2 (Hoofdklasse), Heren 1 (1e klasse) en Vrouwen 1 (Eredivisie) die in actie gaan komen. Kom gerust een kijkje nemen om te genieten van een avond topzaalvoetbal!

Webshop logo site-klDemoshop is elke zaterdag
geopend van 10 tot 12 uur.

B
estellingen kunnen geplaatst
worden via de webshop en
worden afgehaald.

Hoofdsponsor
Heren selectie

ING bank

 
Hoofdsponsor
Vrouwen selectie en meiden

logo sina voetballab


Hoofdsponsor

Onder 10 t/m 13

logo amigoplant


Hoofdsponsor 
Onder 8 & 9 en kabouters

Vomar logo vierkant


Kledingleverancier

JAKO Sportswear   nieuw logo smpSter en subsponsors

Reiger Boys clubcard
RB Vomar clubcard nw

Mijn knip online
KNIP logo zonder payoff ZW1

facebook button

 

banner voetbal nl