Reiger Boys 1 klaar voor 2e klasse

Buitenveldert Reiger Boys 2014 2015 6Na weken van voorbereiding en bekerwedstrijden gaan dit weekend de competities voor de standaardteams weer van start. En dat betekent dat ook promovendus Reiger Boys weer vol aan de bak mag. De ploeg van trainer/coach Marc van Wonderen, die in zijn eerste twee jaar twee keer wist te promoveren met zijn team, is zich al enige weken aan het voorbereiden op de 2e klasse. Weliswaar eindigde men in het toernooi om De Waard Cup op een 5e en laatste plaats, maar de oefenmeester gebruikte dit toernooi en de voorbereiding dan ook om zoveel mogelijk spelers aan het werk te zien zodat hier niet al te veel waarde aan gehecht hoeft te worden.

In de laatste weken werd er meer aan het team gesmeed dat het dit seizoen mag gaan doen in de 2e klasse en de resultaten daarvan werden zichtbaar in de poulefase van het KNVB-bekertoernooi. Na winstpartijen tegen VV Winkel (1-3) en ZAP (2-1) werd namelijk de volgende ronde bereikt. Tegenvaller was dat in de laatste wedstrijd van afgelopen dinsdag men wel één van de sterkmakers van de ploeg, Jermaine Rock, zag uitvallen met een knieblessure. Of hij fit genoeg is om de competitiestart mee te maken is op het moment van dit schrijven nog niet bekend.

Een speler die men ongetwijfeld gaat missen is spits Jan de Bruijn die na het succesvolle afgelopen seizoen zijn schoenen aan de wilgen hing. Maar met nieuwe spelers als Lazar Prenda en Ilyas Bektes is er echter ook weer genoeg ervaring bijgekomen en herbergt de ploeg van Van Wonderen een prima mix van jonge talenten en spelers die al het één en ander hebben meegemaakt in het regionale amateurvoetbal. Na twee promoties op rij is de doelstelling van Reiger Boys om zich te handhaven in de 2e klasse, maar stiekem zal men ongetwijfeld kijken wat er meer mogelijk is met deze groep.

In ieder geval kan men vanaf de eerste competitiewedstrijd gelijk vol aan de bak want komende zaterdag 5 september begint Reiger Boys met een uitwedstrijd tegen DVVA in Amsterdam, wellicht één van de betere ploegen in deze klasse. Hierna volgen twee thuiswedstrijden op rij tegen achtereenvolgens HFC EDO en BOL. Vooral naar de laatste wedstrijd wordt reikhalzend uitgekeken door selectie en supporters want het is alweer enige tijd geleden dat deze zaterdagderby op het programma stond. Zaak is echter om het per wedstrijd te bekijken en wat dat betreft ligt de focus dus duidelijk op het eerste duel van komende zaterdag. Supporters die Reiger Boys willen steunen in de eerste competitiewedstrijd bij DVVA zijn uiteraard van harte welkom. Er wordt zaterdag om 14.30 uur afgetrapt op Sportpark Drieburg te Amsterdam.

Op de foto het feestvierende Reiger Boys na de promotie van afgelopen seizoen op het veld van SC Buitenveldert.

Webshop logo site-klDemoshop is elke zaterdag
geopend van 10 tot 12 uur.

B
estellingen kunnen geplaatst
worden via de webshop en
worden afgehaald.

Hoofdsponsor
Heren selectie

ING bank

 
Hoofdsponsor
Vrouwen selectie en meiden

logo sina voetballab


Hoofdsponsor

Onder 10 t/m 13

logo amigoplant


Hoofdsponsor 
Onder 8 & 9 en kabouters

Vomar logo vierkant


Kledingleverancier

JAKO Sportswear   nieuw logo smpSter en subsponsors

Reiger Boys clubcard
RB Vomar clubcard nw

Mijn knip online
KNIP logo zonder payoff ZW1

facebook button

 

banner voetbal nl