Reiger Boys F1 Voetbal Talenten Toernooi

foto 2 VTTNa vorige week maandag te zijn gestart met de 1e training van het seizoen 2015-2016, stond afgelopen zondag het 1e toernooi al op het programma. En niet zomaar een toernooi : Het VTT-districtskampioenschap van het district West 1. 24 F1-teams uit Noord Holland die de gehele dag strijden om het districtskampioenschap en tickets voor het Nederlands Kampioenschap.

foto 5 VTTMilan, Sven, Adne, Jelle, Thomas, Stijn, Jorden, Twan en Dylan stonden om 09:30 arm in arm te luisteren naar het Wilhelmus tijdens de openingsceremonie. Dylan kon helaas niet meespelen, omdat hij 6 weken eerder zijn arm had gebroken en herstellende was. Poule E bestond uit HSV, SO Soest, Buiksloot en Reiger Boys. Om 10:30 stond de 1e wedstrijd tegen HSV (Heiloo) op het programma. Onze mannen gingen direct voortvarend van start. Bijna elke aanval werd afgerond met een doelpunt. Achterin werd er weinig weggegeven, waardoor de eindstand 6-0 werd. Twan scoorde 3x, Adne 2x en Sven 1x. De tegenstander in de tweede wedstrijd kwam uit Amsterdam, Buiksloot. Deze jongens schuwden het harde spel niet, waardoor onze jongens niet helemaal in hun spel kwamen. We hadden wat geluk met een bal op de paal, maar voorin konden de mannen ook niet doorbreken. Uiteindelijk werd het 0-0, wat een goed resultaat was om een ronde verder te komen. Na 2 wedstrijden waren we koploper. Winnen in de 3e wedstrijd tegen SO Soest was het beste om te doen. De mannen gaven de tegenstanders vooraf netjes een hand en waren klaar voor de strijd.

foto 1 VTTIn het begin waren de jongens nog een beetje zenuwachtig maar al gauw lag de 1-0 in het net. Het was een magere voorsprong en het geluk zat ons mee. Via een mooie aanval werd uiteindelijk de eindstand 2-0 : de 1e plaats in de poule was een feit. Na twee uurtjes samen trainen dit resultaat op zo’n sterk toernooi behalen, is natuurlijk een prima prestatie. Op naar de kruisfinales van categorie 1 van de middagsessie.

foto 3 VTTDe 1e tegenstander was PVCV uit Vleuten. We begonnen gretig aan de wedstrijd, maar lieten iets te vaak onze tegenstanders vrij. Hierdoor had PVCV genoeg ruimte om aanvallen op te zetten. Ze werden daar uiteindelijk nog bij geholpen door een ongelukkige handsbal vlak voor de doellijn : penalty ! Milan stond klaar om de bal tegen te houden, maar uiteindelijk werd de bal hard op de paal geschoten en bleef het 0-0. In de 2e helft werden we iets sterker en kregen uiteindelijk loon naar werken : 1-0 wat tevens de eindstand was. Door naar de laatste 4 !!!!

Volgende tegenstander is straks ook tegenstander in de reguliere competitie : Koedijk. Onze mannen hadden met zijn 8-en in de voorgaande 4 wedstrijden veel moeten geven, waardoor de vermoeidheid meer en meer een rol ging spelen. Koedijk (uiteindelijke winnaar) bleek in deze wedstrijd een maatje te groot en versperde de weg naar de finale. De troostfinale om plek 3 en 4 bleef over en de tegenstander in deze wedstrijd was IJburg uit Amsterdam. De wedstrijd ging gelijk op, kansen aan beide kanten, maar bij onze mannen was de energie op. Uiteindelijk werd IJburg 3e en bleef de 4e plaats voor onze mannen over. Ze waren teleurgesteld, maar wat bij de coach, trainers en ouders overheerste was het gevoel van TROTS. Zich nu al kunnen meten op dit toernooi met sterke tegenstanders geeft uitzicht op een mooi seizoen. Helaas was er geen NK-ticket weggelegd voor onze jongens, maar de kans is nog steeds aanwezig dat er een wildcard wordt afgegeven als sportiefste nummer 4. Ook op het gebied van sportiviteit hebben we ons goed laten zien. Al met al een zeer geslaagd 1e toernooi.

Een trotse coach
Mike van Alphen

foto 4 VTT

 

Webshop logo site-klDemoshop is elke zaterdag
geopend van 10 tot 12 uur.

B
estellingen kunnen geplaatst
worden via de webshop en
worden afgehaald.

Hoofdsponsor
Heren selectie

ING bank

 
Hoofdsponsor
Vrouwen selectie en meiden

logo sina voetballab


Hoofdsponsor

Onder 10 t/m 13

logo amigoplant


Hoofdsponsor 
Onder 8 & 9 en kabouters

Vomar logo vierkant


Kledingleverancier

JAKO Sportswear   nieuw logo smpSter en subsponsors

Reiger Boys clubcard
RB Vomar clubcard nw

Mijn knip online
KNIP logo zonder payoff ZW1

facebook button

 

banner voetbal nl