facebook West I F pupillenOnze F1 doet a.s. zondag 16 augustus in Alkmaar mee aan het landelijke Voetbal Talenten Toernooi dat in alle 6 KNVB districten start met een districtskampioenschap. Op deze districtskampioenschappen worden vervolgens de NK tickets verdeeld. Dit districtskampioenschap van KNVB district West I wordt gehouden op het sportpark van organisator Jong Holland.

Tijdens het toernooi spelen onze F pupillen eerste 3 poule-wedstrijden waarna zij doorstromen naar de middag-kwartfinales van Categorie I, II, III of IV. Elk team speelt sowieso 5 wedstrijden tijdens het toernooi. De kampioen, vice-kampioen en nummer 3 van Categorie I hebben direct recht op een NK ticket. Kans op een NK ticket ligt ook klaar voor enkele andere eindposities en de sportiviteitskampioen van het toernooi, dat wordt bepaald door de sportiviteitspunten dat elk team per wedstrijd krijgt, krijgt zeker een NK ticket aangeboden.

Wat het Voetbal Talenten Toernooi naast een hoog kwalitatief wedstrijdschema en het prestigieuze sportiviteitskampioenschap ook uniek maakt is de Gezonde Voetbalkantine. De hele dag zal de kantine betere voeding aanbieden dan we normaal gewend zijn.

Het districtskampioenschap start om 09.30 uur met de openingsceremonie inclusief officieel Wilhelmus! Iedereen is welkom en entree is vrij.

Wij wensen onze F1 heel veel plezier en succes toe!

Webshop logo site-klDemoshop is de komende
periode gesloten.

B
estellingen kunnen geplaatst
worden via de webshop en worden
dan bij u thuisbezorgd.

Hoofdsponsor
Heren selectie

ING bank

 
Hoofdsponsor
Vrouwen selectie en meiden

logo sina voetballab


Hoofdsponsor

Onder 10 t/m 13

logo amigoplant


Hoofdsponsor 
Onder 8 & 9 en kabouters

keukensale logo nw


Kledingleverancier

JAKO Sportswear   nieuw logo smpSter en subsponsors

facebook button

banner voetbal nl