vrijwilliger koffieDoordat de aanwas van nieuwe kantinemedewerkers de afgelopen jaren is achtergebleven en een aantal medewerkers zijn gestopt hebben we nu al aan het begin van het seizoen een drastisch tekort aan kantinemedewerkers. Met het aantal kantinemedewerkers die nu actief zijn kunnen we niet garanderen dat de kantine altijd open is. Dit is triest maar (op dit moment) realiteit.

Dit willen wij toch niet!!

Om het aantrekkelijker te maken voor de huidige kantinemedewerkers en de nieuwe medewerkers gaan we met ingang van het nieuwe seizoen met een drieploegendienst werken. Hierdoor hoeven de medewerkers korter te staan en hebben meer keuze in het dagdeel dat men wil/kan staan. Met dit nieuwe tijdschema hebben minimaal nog 27 nieuwe medewerkers nodig die eens per 4 weken 4 uurtjes willen helpen in de kantine. Dit lijkt veel maar met een vereniging van bijna 1000 spelende leden zou dit toch geen belemmering mogen zijn.

Ook hebben we doormiddel van nieuw kassasysteem een eventuele belemmering weggenomen voor diegene die het rekenen en onthouden van prijzen als minder prettig ervaren. Het is nu simpelweg de bestelde producten aantikken op het scherm en de (totaal) prijs wordt vanzelf getoond inclusief het wisselgeld.

Het kantineschema kunt u via onderstaande link bekijken, u kunt hier precies zien wanneer u, in welke ploeg zou willen staan.

Klik hier voor het schema.

Laat het niet altijd op dezelfde mensen aankomen en meld u aan!! Dat mag uiteraard met uw vriend(in)en in dezelfde ploeg. Reiger Boys heeft u hard nodig en u kunt er echt voldoening van krijgen. Aanmelden kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.Voor eventuele vragen kan ook gebeld worden met Arjan de Back, (tijdelijk Kantinemanager). Arjan is te bereiken op 06-53924984.

Webshop logo site-klDemoshop is de komende
periode gesloten.

B
estellingen kunnen geplaatst
worden via de webshop en worden
dan bij u thuisbezorgd.

Hoofdsponsor
Heren selectie

ING bank

 
Hoofdsponsor
Vrouwen selectie en meiden

logo sina voetballab


Hoofdsponsor

Onder 10 t/m 13

logo amigoplant


Hoofdsponsor 
Onder 8 & 9 en kabouters

keukensale logo nw


Kledingleverancier

JAKO Sportswear   nieuw logo smpSter en subsponsors

facebook button

banner voetbal nl