kampioenDe afgelopen weken hebben we verschillende jeugd en senioren teams kampioen zien worden zowel op het veld als in de zaal. De jeugdteams die dit seizoen kampioen zijn geworden in de voor- of najaarscompetitie zullen op donderdag 11 juni aanstaande in de kantine gehuldigd worden.

De spelers en begeleiders van de volgende teams nodigen we hiervoor uit: Reiger Boys A1 zaal, MA2, B4, MB1, C2, C2 zaal, D1, D4, MD1, E1, E9, E11, F1, F3 en F6.

Tevens zullen de winnaars van de Fred Blok Penalty bokaal gehuldigd worden. Het kampioenenbal begint om 18:30 uur en zal omstreeks 19:30 uur afgelopen zijn. Uiteraard zijn ouders, opa’s, oma’s, broertjes en zusjes van de spelers van harte welkom.

IMG 1608Er zijn altijd mensen die denken aan Reiger Boys als er financiële voordelen valt uit te halen. Zoals de fusie tussen v.v. Bergen en Berdos, want op de speelvelden van v.v. Bergen bleven zes stuks vlaggenmasten staan. Een oplettende werknemer van Facta Pomp- en Besturingstechniek BV uit Uitgeest attendeerde mij hierop. Jongstleden dinsdagavond met behulp van Facta vervoer en drie enthousiaste Reiger Boys mensen werden deze zes vlaggenmasten gedemonteerd bij v.v. Bergen en vervoerd naar Reiger Boys voor de prijs van NUL. Met dank aan Facta voor vervoer en hulp.

Wil Verkooijen
Bestuurslid algemene zaken

vv heerenveen logoMet enige trots kunnen wij u melden dat Laura Bont v.v. Reiger Boys gaat verlaten. Trots omdat er wederom een jeugdspeelster vertrekt naar een BVO (Betaald Voetbal Organisatie). Laura gaat met ingang van het nieuwe seizoen spelen bij vv Heerenveen. Na een blessure kwam Laura in de jongens A3 terecht. Daar heeft ze zich ontwikkeld tot een topkeepster. De ontwikkeling van Laura heeft geresulteerd in een uitnodiging van Heerenveen.

We wensen Laura heel veel succes bij haar nieuwe uitdaging. We zullen haar blijven volgen.

Het bestuur

Nederlands kampioen straatvoetbal 3

Darren, Dave, Jesper, Sem en Thijs zijn Nederlands kampioen straatvoetbal geworden. De mannen uit Heerhugowaard werden om 9.30 uur verwacht op het Schouwburgplein in Rotterdam om daar 5 wedstrijden te spelen tegen andere teams uit Nederland. De eerste drie wedstrijden werden overtuigend gewonnen door goed en fel voetbal. Het team was onder leiding van Jamie Shellard op dreef om kampioen te worden. De Heerhugowaarders kwamen in de finale op 1-0 achterstand, maar hierdoor kwam er nog meer strijd in het spel en de pot werd met 1-3 overtuigend gewonnen. Een knappe prestatie!

scheidsrechter 2In de afgelopen periode heeft Reiger Boys goede stappen gezet om de arbitrage en andere zaken beter te organiseren. De aanpassingen in de organisatie zijn enerzijds gericht op het verbeteren van de kwaliteit en behoud van het bereikte en anderzijds uniformeren en onderbrengen van de activiteiten betreffende arbitrage onder de verantwoordelijkheid van de scheidsrechtercommissie. Vanaf seizoen 2016/2017 zal de naam omgedoopt worden tot de “Arbitragecommissie Reiger Boys”. Voor deze commissie zijn wij op zoek naar vrijwilligers. In bijgevoegd document (klik hier) staat vermeld voor welke functies vrijwilligers gezocht worden en zijn tevens de functies beschreven.

F1 DSC 9156Zaterdag 11 juni was het eindelijk zover. Het 1e toernooi van dit seizoen (VTT Districtskampioenschap West 1) zorgde ervoor dat vandaag het laatste toernooi door onze jongens van F1 werd gespeeld. Zover ik weet, het 1e jongensteam van Reiger Boys op een NK. Locatie : TLC in Leek. Een deel van de jongens verbleef in de buurt (camping/hotel) en een ander deel begon vroeg in de ochtend aan de reis over de Afsluitdijk naar Leek. Om 9 uur was iedereen aanwezig, waarna om 09:30 de openingsceremonie begon. Alle 32 teams werden 1 voor 1 voorgesteld. Na het Wilhelmus, kon iedereen zich voorbereiden op de poulewedstrijden.

Heren 2170616Niet meer verwacht, maar toch nog gelukt! Na het verlies in de finale van de nacompetitie afgelopen zaterdag geloofde niemand er meer in, maar Reiger Boys 2 kreeg toch nog een herkansing tegen AFC 5. Na langdurig gebel en mailverkeer over waar deze wedstrijd gespeeld moest worden kwam gisteren ineens het bericht dat de Amsterdammers geen team op de been kunnen brengen en zich terugtrokken. Hierdoor kreeg het team van trainer/coach Jordy van Eekelen alsnog een ticket voor de reserve 2e klasse in de schoot geworpen, en deze tweede promotie op rij greep men natuurlijk met beide handen aan.

Namens Reiger Boys gaan de felicitaties uit naar het gehele team en technische staf!!

nieuwe selectie VR zaalDe zaalvoetbal dames van Reiger Boys / Treffer Uitzendbureau hebben zich opnieuw versterkt. Volgend seizoen zijn Jocelyn Louhatapessy, Maxime Braaksma en Lisette Pipping van Biersteker / Plubos en Myrusha Victoria van Telstar (veld) te bewonderen bij de Heerhugowaardse zaalvoetbalformatie. Jessica Overtoom wordt als extra keepster toegevoegd. Overtoom was vorig seizoen niet actief maar is wel Nederlands kampioen als beachvoetbal keepster.

Met de komst van het vijftal naast de komst van Aaike Verschoor, Lisa de Groot en Stefanie Gorter heeft de club de selectie voor volgend seizoen goed op orde. Coaches Wouter Moraal en Giovanni Kasanwirjo zijn tevreden en gaan volgend jaar vol voor het bereiken van de play-offs.

IMG 5636Tot slot van een mooi seizoen, waarin de C4 het kampioenschap wisten te veroveren, stond het toernooi bij AS'80 in Almere op het programma. Niet echt naast de deur maar het betrof wel de club waar Clarence Seedorf ooit is begonnen, dus niet zo maar een cluppie. In Almere aangekomen, pakten donkere wolken zich samen. Even later was het zover, een noodweer barste los. De eerste wedstrijd werd dan ook uitgesteld vanwege de gigantische hoeveelheid water dat naar beneden kwam. Er zat niets anders op dan te wachten op een opklaring.

Heren 2 110616Zaterdag moesten wij na een lang en prachtig seizoen de finale spelen voor promotie naar de reserve 2e klasse tegen OSV 2. Na lang met 0-1 voor te hebben gestaan sloeg na de rode kaart voor ons twintig minuten voor tijd de wedstrijd volledig om en verloren wij met 3-1. Grote teleurstelling uiteraard we waren er zó dichtbij en we hadden dus op meer gehoopt. Toch was het een dag om niet snel te vergeten. We gingen met een grote bus die beschikbaar was gesteld door de Vrienden van Reiger Boys, waarvoor nogmaals onze dank, richting de Rijp gevuld met spelers en supporters, leden van de MOT, bestuur, familie en vriendinnen.

OSV 2 Reiger Boys 2 2015 2016 13Het mocht helaas niet zo zijn voor Heren 2. Een prachtig seizoen werd afgesloten maar de slagroom op de taart ontbrak. In het seizoen nadat men kampioen werd van de Reserve 4e klasse draaide men het hele jaar bovenin mee. Het kampioenschap werd weliswaar gemist, maar de tweede plaats was op zich al een prestatie van formaat voor de ploeg van trainer/coach Jordy van Eekelen. Vervolgens ging het ook in de nacompetitie voortvarend. AFC Amsterdam en SV Overbos kregen ruime nederlagen aan hun broek en zo wachtte vanmiddag de finale tegen OSV 2 op neutraal terrein in De Rijp.

IMG 1563 F1 080616Het seizoen van de F1 is bijna afgelopen. Het begon in augustus met het VTT Districtskampioenschap West 1. Zonder Dylan (gebroken arm), waren de mannen goed begonnen aan het seizoen. Met goed voetbal en de juiste inzet eindigden we op een knappe 4e plaats, uiteindelijk goed voor een ticket naar het NK aan het einde van het seizoen. Na deze succesvolle start, duurde het bekertoernooi slechts 3 wedstrijden. De najaarscompetitie, met oa Koedijk, SVW, Vrone, AFC'34, KSV, Foresters en Kolping Boys als tegenstander, was een goede graadmeter om te zien hoe sterk Sven, Milan, Thomas, Adne, Dylan, Jorden, Twan, Jelle en Stijn als team zouden zijn.

BusDe mannen van het tweede elftal zijn bezig een opmerkelijke prestatie neer te zetten. Het team, inclusief de trainer en begeleiders, werd vorig seizoen al kampioen en heeft nu wederom een gerede kans om een klasse hoger te gaan spelen. Zaterdag 11 juni vindt de finale plaats van de nacompetitie op neutraal terrein. De tegenstander is OSV 2, een goede bekende die ons tweede team ook in de reguliere competitie tegenkwam. De plaats van handeling is het terrein van SV De Rijp.

Kampioenenbal 2016 5Op donderdag 2 juni was het weer een drukte van belang in de kantine van Reiger Boys. Die avond werd namelijk het jaarlijkse Kampioenenbal voor de jeugd gehouden. Alle kampioensteams van Reiger Boys werden nog eenmaal gehuldigd. Tevens werden de prijzen van de jaarlijkse Fred Blok Penaltybokaal uitgereikt, en er was een mooi aandenken voor Rio Robbemond die na een aantal jaren Reiger Boys komend seizoen deel uit maakt van de AZ-Jeugdopleiding.

De foto's gemaakt door Diane en Paul zijn te bekijken of teh downloaden via FaceBook of deze link.

Webshop logo site-klDemoshop is elke zaterdag
geopend van 10 tot 12 uur.

B
estellingen kunnen geplaatst
worden via de webshop en
worden afgehaald.

Hoofdsponsor
Heren selectie

ING bank

 
Hoofdsponsor
Vrouwen selectie en meiden

logo sina voetballab


Hoofdsponsor

Onder 10 t/m 13

logo amigoplant


Hoofdsponsor 
Onder 8 & 9 en kabouters

Vomar logo vierkant


Kledingleverancier

JAKO Sportswear   nieuw logo smpSter en subsponsors

facebook button

banner voetbal nl