Reiger Boys F2 sluit seizoen af met poulewinnaar bij SV Koedijk pupillen toernooi

IMG 20150606 WA0001De jongens van Reiger Boys F2 hebben nog wel zin om gezamenlijk een prijs te winnen bij onze laatste toernooi van dit seizoen in Koedijk. We zaten in de poule met KSV F2, Koedijk F2 en DSS F2 uit Haarlem. Bij onze eerste wedstrijd tegen KSV F2 bleek in de beginfase dat wij goed zijn begonnen, we zetten druk op de helft van de tegenstander en Ksv had moeite om de bal weg te houden van hun eigen doel, wat later resulteerde met een 1-0 voorsprong door een perfecte samen spel van de voorhoede. Waardoor de verdediging van KSV in de fractie van een seconde mischien 2 de bal uit het net moest vissen!!

Onze tweede wedstrijd zal een lastige tegenstander kunnen worden gezien, namelijk tegen Koedijk F2. Finalist in de beker, thuis toernooi voor Koedijk. Maar daar deinst Reiger Boys F2 niet voor terug. Wij gingen met een goed gevoel naar de wedstrijd toe. En opnieuw zetten wij vroeg druk op de tegenstander waardoor Koedijk moeilijk had om onze jongens terug te dringen er werden maar liefst 3 keer gescoord door Rens Masselink, Ubeyd Sahin en Ray (invaller F4).

De laatste wedstrijd zal gewonnen moeten worden tegen DSS F2 uit Haarlem om toch op plaats 1 te willen eindigen. Opnieuw was het Reiger Boys F2 die de regie nam tijdens deze wedstrijd. Druk zetten op de tegenstander was toch een optie om de tegenstander vast te zetten op hun helft, uiteindelijk speelde we gelijk met 2-2 tegen DSS F2 dit resulteerde dat wij POULEWINNAAR zijn geworden, zonder te verliezen.

De jongens worden volgende seizoen allemaal 1e jaars E-pupillen en ik wens ze allemaal heel veel succes met deze mooie uitdaging. Matthijs ,Rens, Marc, Quinten, Sven, Ubeyd, Finn, Kevin, Huub en Kris heel veel succes volgende seizoen en ik heb genoten van jullie en uiteraard TROTS wat jullie hebben bereikt met dit leuke team F2.

Fijne vakantie en welicht tot volgende seizoen.

Andika Perkasa

Webshop logo site-klDemoshop is elke zaterdag
geopend van 10 tot 12 uur.

B
estellingen kunnen geplaatst
worden via de webshop en
worden afgehaald.

Hoofdsponsor
Heren selectie

ING bank

 
Hoofdsponsor
Vrouwen selectie en meiden

logo sina voetballab


Hoofdsponsor

Onder 10 t/m 13

logo amigoplant


Hoofdsponsor 
Onder 8 & 9 en kabouters

Vomar logo vierkant


Kledingleverancier

JAKO Sportswear   nieuw logo smpSter en subsponsors

Reiger Boys clubcard
RB Vomar clubcard nw

Mijn knip online
KNIP logo zonder payoff ZW1

facebook button

 

banner voetbal nl