Reiger Boys C2 overtuigend kampioen

Reigerboys C 2 kampioneDit seizoen is voor de C2 van Reiger Boys afgesloten met een kampioenschap in de U14 voorjaarscompetitie. Met nog 2 wedstrijden te spelen is de titel binnengehaald waarbij het team als hechte eenheid en vriendenploeg heeft gepresteerd. We mogen zeker spreken van een teamprestatie waarbij niet onvermeld mag blijven dat de spelers onder de bezielende leiding van trainer Rodney de Bonte elke training met veel plezier en inzet hebben bezocht en zichtbaar grote vorderingen in hun ontwikkeling hebben gemaakt.

Ook de sfeer binnen het team was uitstekend en heeft er zeker toe bijgedragen dat de jongens zoveel plezier aan het spelletje hebben beleefd en zo goed hebben gepresteerd. Op het moment van schrijven van dit redactionele stukje zijn de spelers net terug van een buitenlandse trip naar Mol (België) waar ze met veel plezier hebben deelgenomen aan het internationale toernooi om de Hageland Cup.

Naast het wekelijkse voetbal en de trainingen is er voor de spelers ook nog het e.e.a. naast het voetbal georganiseerd zoals een bowlingavond en het huren van de sporthal in Obdam voor een onderling zaalvoetbaltoernooitje in de winterperiode. Iedereen die een bijdrage heeft geleverd aan dit succesvolle seizoen wordt bedankt en graag tot ziens in het nieuwe seizoen 2015-2016.

Het team bestond dit seizoen uit de volgende spelers: Tigo Jansen, Sammy Uljee, Nils de Wit, Robin Kramer, Lars Veldhuisen, Sven Minnis, Jamie Shellard, Kay Besseling, Bart Stienstra, Roy van Dort, Thomas Hoekstra, Jordy Langendijk, Jaimy Polhuis, Dylan Gonggrijp.

Webshop logo site-klDemoshop is elke zaterdag
geopend van 10 tot 12 uur.

B
estellingen kunnen geplaatst
worden via de webshop en
worden afgehaald.

Hoofdsponsor
Heren selectie

ING bank

 
Hoofdsponsor
Vrouwen selectie en meiden

logo sina voetballab


Hoofdsponsor

Onder 10 t/m 13

logo amigoplant


Hoofdsponsor 
Onder 8 & 9 en kabouters

Vomar logo vierkant


Kledingleverancier

JAKO Sportswear   nieuw logo smpSter en subsponsors

Reiger Boys clubcard
RB Vomar clubcard nw

Mijn knip online
KNIP logo zonder payoff ZW1

facebook button

 

banner voetbal nl