Spanning stijgt bij Reiger Boys

rbnieuw2Na een succesvolle eerste ronde in de nacompetitie begint bij de mannen van Reiger Boys de spanning langzamerhand te stijgen. In twee wedstrijden hebben de geelzwarten de Amsterdamse tweedeklasser Beursbengels van zich afgeschud (een 2-1 overwinning en een 1-1 gelijkspel) en zaterdag 30 mei vindt op het Reiger Boys terrein de eerste van twee wedstrijden plaats tegen Buitenveldert. De winnaar over twee wedstrijden speelt volgend jaar in de tweede klasse.

Vorig seizoen werden de Heerhugowaarders kampioen en promoveerden zij naar de derde klasse; na één seizoen doorstomen naar de tweede klasse zou een prestatie van formaat zijn. Buitenveldert mag echter niet onderschat worden, daar zij in twee wedstrijden Opperdoes uitschakelden. Reiger Boys-trainer Marc van Wonderen heeft zijn team optimaal voorbereid en ziet zeker kansen. De wedstrijd begint zaterdag om 14.30 uur. De return wordt op zaterdag 6 juni in Amsterdam gespeeld. 

Spelers, trainersstaf en bestuur van Reiger Boys hopen op veel publiek als extra stimulans voor het vlaggenschip om een goed resultaat te behalen. De toegang is gratis.

Webshop logo site-klDemoshop is elke zaterdag
geopend van 10 tot 12 uur.

B
estellingen kunnen geplaatst
worden via de webshop en
worden afgehaald.

Hoofdsponsor
Heren selectie

ING bank

 
Hoofdsponsor
Vrouwen selectie en meiden

logo sina voetballab


Hoofdsponsor

Onder 10 t/m 13

logo amigoplant


Hoofdsponsor 
Onder 8 & 9 en kabouters

Vomar logo vierkant


Kledingleverancier

JAKO Sportswear   nieuw logo smpSter en subsponsors

Reiger Boys clubcard
RB Vomar clubcard nw

Mijn knip online
KNIP logo zonder payoff ZW1

facebook button

 

banner voetbal nl