Reiger Boys F3Zaterdag 9 mei weten we meer. Dan speelt Reiger Boys F3 een heuse kampioenswedstrijd. Dat rechtvaardigt een voorbeschouwing. Stand vooraf: Reiger Boys F3, 20 uit 9, doelsaldo +15 en Kolping Boys F3, 20 uit 10, doelsaldo +21. Kortom, een punt is genoeg. Daar moet je natuurlijk niet op spelen. Gaan voor de winst is de juiste insteek. De tegenstander zal ongetwijfeld uit de dadendrang van onze jongens de nodige inspiratie putten om een feestje te verstieren. Aan ons de taak dit te voorkomen en van quitte af aan los te gaan. Zenuwen in bedwang houden. En 2 x 20 minuten vlammen.

De tegenstander is geen onbekende. Hier is reeds voor de winterstop gelijk tegen gespeeld. Toen nog 4e klasse. We hebben het over Dynamo F1.

Wat de afloop ook zal zijn, kunnen we nu al stellen dat we het seizoen ‘geslaagd’ kunnen noemen. Ondanks het feit de laatste potjes iets minder dan gebruikelijk zijn geweest is er over de gehele linie goed gevoetbald. De beloning kan er komen. Zaterdag 9 mei, aanvang 10.00 uur bij Reiger Boys en er wordt gespeeld op het kunstgrasveld. U bent van harte uitgenodigd om Lucas, Kris, Tim, Bram, Dion, Berend, Job en Gabriel -de mannen van F3- aan te moedigen.

Webshop logo site-klDemoshop geopend zaterdag's
van 10:00 tot 12:00 uur

Hoofdsponsor
Heren selectieING bank
Hoofdsponsor
Vrouwen selectie
comfortable logo nw

Hoofdsponsor
Zaalvoetbal
logo woest callantsoog
Hoofdsponsor

Onder 10 t/m 13
McDonalds Alkmaar HHW kl nw

Hoofdsponsor 
Onder 8 & 9 en kabouters

keukensale logo nw
Kledingleverancier

jako-smp logo kl

Ster en subsponsors

facebook button

banner voetbal nl

SponsorKliks, gratis sponsoren!