Reiger Boys MA1 ziet titelkansen fors slinken na verlies tegen concurrent

2014 2015 Reiger Boys MA1 Sporting 70 MA1 25De Meiden A1 van Reiger Boys speelden dit weekend wellicht de belangrijkste wedstrijd van het seizoen tegen de enige over gebleven concurrent in de hoofdklasse, Sporting '70 MA1. Met een achterstand van twee punten op de Utrechtse koploper en kijkend naar het resterende programma was het duidelijk dat winst nodig was, maar helaas slaagde de ploeg van trainer/coach Joop Bartelings daar niet in want na 90 minuten stond er een teleurstellende 1-2 eindstand op het scorebord.

In een wedstrijd waar veel spanning op zat had Reiger Boys in de eerste helft meer balbezit en een aantal kleine mogelijkheden, maar was de beste kans voor de gasten die uitstekend werd gekeerd door keeper Jacky Reus. Voor Reus was het daarom des te zuurder dat even later een ongevaarlijk lijkend schot in de verre hoek belandde (0-1). In de tweede helft gaf de thuisploeg alles, en toen men na een terecht gegeven strafschop, benut door Claire Komin, op gelijke hoogte kwam, ging men geloven dat er meer mogelijk was. Nadat de Utrechters vijf minuten later echter wisten te profiteren van een slordigheid in de defensie knakte er iets bij de thuisploeg, en deze slag kwam men dan ook niet meer te boven.

Met een achterstand van vijf punten lijken de titel kansen vrijwel verkeken, en Reiger Boys dient de komende weken dan ook plaats in de wachtkamer te nemen hopende op puntenverlies van Sporting '70. Tussen al het competitiegeweld door heeft Reiger Boys MA1 overigens nog altijd kans op een succesje want op 25 april staat men in de halve finale van de KNVB-beker met een uitwedstrijd bij Saestum MA1.

Foto's van Reiger Boys MA1-Sporting '70 MA1 zijn te bekijken via de volgende link:
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.819226594839057.1073742014.536452146449838&type=1

Vomar club is koning

Hoofdsponsor
Heren selectie

ING bank

 
Hoofdsponsor
Vrouwen selectie en meiden

 
logo sina voetballab


Hoofdsponsor

Onder 10 t/m 13

logo amigoplant


Hoofdsponsor 
Onder 8 & 9 en kabouters

Vomar logo vierkant


Kledingleverancier

JAKO Sportswear   nieuw logo smpSter en subsponsors

Reiger Boys clubcard
RB Vomar clubcard nw

Mijn knip online
KNIP logo zonder payoff ZW1

facebook button

 

banner voetbal nl