Beker stunt Reiger Boys / Treffer Uitzendbureau vrouwen lukt net niet

Afgelopen vrijdag moesten de vrouwen van Reiger Boys / Treffer Uitzendbureau voor de ¼ finale van de landelijke beker aantreden tegen de huidige landskampioen Os Lusitanos. Het team van coach Jordy van Eekelen ging pas ten onder na strafschoppen (3-2), erg jammer maar de vrouwen konden met een opgeheven hoofd terug naar Heerhugowaard. Paola Smidt zette in de 6e minuut de 0-1 op het scorebord, 3 minuten later verdubbelde de jongste speelster de score. De vrouwen hadden de eerste helft onder controle en de voorsprong was verdiend. Vlak voor de rust kwam de 1-2 van M. van den Boogaard. Deze score bleef tot 2 minuten voor tijd staan, het was wederom M. van den Boogaard die de score op 2-2 bracht. Reiger Boys / Treffer Uitzendbureau miste helaas de eerste strafschop, terwijl Os Lusitanos foutloos bleef.

Met deze wedstrijd ingedachte kunnen we nog 3 leuke wedstijden verwachten. Op 13 maart spelen de vrouwen thuis tegen Zuidoost United en een week later de thuiswedstrijd tegen drachtsterboys. De laatste wedstrijd 10 april spelen we de laatste wedstrijd uit in Schiedam tegen Pernis. Wij nodigen iedereen uit voor de laatste 2 thuiswedstrijden in de Waardergolf toegang is gratis.

Voor deze 2 thuis wedstrijden is de wedstrijdbal nog niet gesponsord, meer info Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Hoofdsponsor
Heren selectie

ING bank

 
Hoofdsponsor
Vrouwen selectie en meiden

 
logo sina voetballab


Hoofdsponsor

Onder 10 t/m 13

logo amigoplant


Hoofdsponsor 
Onder 8 & 9 en kabouters

Vomar logo vierkant


Kledingleverancier

JAKO Sportswear   nieuw logo smpSter en subsponsors

Reiger Boys clubcard
RB Vomar clubcard nw

Mijn knip online
KNIP logo zonder payoff ZW1

facebook button

 

banner voetbal nl