Vandaag de kraker tegen de C5. Dat het geen makkie zou worden wisten we al, gezien de uitslag die de C5 behaalde tegen Jong Holland. Dus we moesten aan de bak. We begonnen de wedstrijd goed en kwamen dan ook op voorsprong door een goed genomen vrije trap van Hamza die in 1 keer erin ging bij de tweede paal. Even later weer een vrije trap en nu kwam hij bij Rutger terecht, maar die kreeg de bal niet onder controle, maar Hicham was er als de kippen bij om de tweede bal er in te tikken. Hierna begon de C5 de druk op te voeren en ze kregen door die druk een flink aantal corners. Uit 1 van die corners scoorden ze met een hard schot de 1 – 2. In de slotminuut voor rust zag de scheids een in onze ogen onschuldig met de hand geraakte bal aan als bewuste handsbal binnen de zestien, en dus ging de bal op de stip. Sil zat er wel dicht bij, maar de bal ging er toch in. 2 -2 rust.

In de rust geen limonade van de club, dan maar limo van de coach. En tijdens die limo de puntjes op de i gezet. Na de rust een zelfde spelbeeld. De "reuzen" van de C5 hanteerden veelvuldig de lange bal en wij probeerden het voetballend op te lossen. Een steekbal van Wouter op Hicham, die werd gevloerd binnen de zestien en de toegekende pingel werd door Hamza knap binnen geschoten. Niet veel later kreeg een speler van de C5 alle ruimte en werd niet aangepakt en zo kon het dwars door onze verdediging slalommen en scoorde de 3 -3. Maar wij trokken aan het langste eind. Een prachtige dieptebal van Dave W op Robbert en die wist daar wel raad mee en scoorde zo de 3 – 4. Nog een paar keer werd het benauwd achterin, maar Sil speelde vandaag een sublieme wedstrijd en dus was de overwinning een feit.

Jongens, wat een fantastische pot voetbal hebben jullie gespeeld. Top!!!! Ik heb er de hele zondag nog van genoten. Tot maandag op trainen.