Reiger Boys/Treffer Uitzendbureau 1e en 2e plaatsen zich voor kwartfinales KNVB beker

loting kwartfinale vr1 bekerIn de zaalvoetbalafdeling hebben de beide vrouwenteams van Reiger Boys/Treffer Uitzendbureau na hun poulewedstrijden voor de KNVB Beker de kwartfinale weten te bereiken. Vrouwen 1 deden dit in het landelijke bekertoernooi, vrouwen 2 in het district West 1 bekertoernooi. In laatstgenoemde toernooi zijn deze dames al 2 jaar bekerhouder sinds de start van het vrouwen zaalvoetbal bij Reiger Boys.

Vrijdag 13 februari werden de laatste poulewedstrijden afgewerkt. De Reiger Boys-teams hoefden daarvoor niet meer aan te treden. Na deze wedstrijden werd in Drachten meteen de loting verricht voor de kwartfinales van het landelijk toernooi. In de pot zaten 7 eredivisieteams en 1 hoofdklasser uit Nijmegen (Morado CF). Tijdens de loting kwamen de Heerhugowaardse vrouwen als zesde uit de koker; zij werden gekoppeld aan de zwaarst mogelijke tegenstander Os Lusitanos uit Amsterdam.

De kwartfinales worden op vrijdag 27 februari gespeeld. Reiger Boys/Treffer uitzendbureau 1 speelt dan in Amsterdam om 20.30 uur. Voor vrouwen 2 vind de loting plaats op 27 februari in Landsmeer. De wedstrijden worden gespeeld in de week van 31 maart tot 3 april. In die week, op 1 april, zal het tweede vrouwenteam tevens de belangrijke competitiewedstrijd moeten spelen tegen Zeemacht, de huidige nummer 1 in de hoofdklasse. Een zware week dus.

Hoofdsponsor
Heren selectie

ING bank

 
Hoofdsponsor
Vrouwen selectie en meiden

 
logo sina voetballab


Hoofdsponsor

Onder 10 t/m 13

logo amigoplant


Hoofdsponsor 
Onder 8 & 9 en kabouters

Vomar logo vierkant


Kledingleverancier

JAKO Sportswear   nieuw logo smpSter en subsponsors

Reiger Boys clubcard
RB Vomar clubcard nw

Mijn knip online
KNIP logo zonder payoff ZW1

facebook button

 

banner voetbal nl