Reiger Boys E1 verrast Ajax in eigen huis (0-2)

RBE1 AjaxE1 bReiger Boys E1 is de voorjaarscompetitie in de Hoofdklasse A uitmuntend begonnen. De selectie van trainers Thomas Bart en Willem Peereboom werd in de najaarscompetitie overtuigend kampioen, en mag nu in een sterke voorjaarspoule uitkomen met o.a. Ajax, Almere City FC, AFC en Zeeburgia. Zaterdagmorgen begon de competitie voor de geelzwarte talenten met een uitwedstrijd bij Ajax E1 op Sportpark De Toekomst. Tot verrassing van velen kwam Reiger Boys in Amsterdam goed voor de dag met een klinkende 0-2 overwinning.

In alle vroegte leek het er nog wel op dat enkele jongens last van de zenuwen hadden om tegen de grootste club van Nederland te spelen, maar eenmaal op het veld viel hier niets van te merken. Reiger Boys startte voortvarend en nam al na drie minuten een voorsprong, toen een voorzet vanaf rechts op magnifieke wijze in het doel gevolleerd werd. Ook hierna kreeg Reiger Boys nog twee opgelegde kansen, maar na een klein kwartier kwam ook Ajax beter in het spel. Reiger Boys had geluk dat het met de 0-1 voorsprong mocht gaan rusten toen de Amsterdammers achtereenvolgens paal en lat raakten.

In de tweede helft gaf Ajax nog wat extra gas, maar de Heerhugowaardse keeper en zijn verdediging hadden de zaakjes op orde en de tegenaanvallen van Reiger Boys waren minstens zo gevaarlijk. Halverwege de tweede helft scoorden de geelzwarten uit zo'n aanval en hiermee was de wedstrijd definitief gespeeld.

Wie de talentvolle E1 van Reiger Boys ook eens aan het werk wil zien kan komende zaterdag 14 februari op Sportpark De Wending terecht, want dan speelt de ploeg om 12.30 uur thuis tegen AFC E1. Meer foto's van de wedstrijd Ajax E1 - Reiger Boys E1 zijn te bekijken via de volgende link: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.783296235098760.1073741966.536452146449838&type=3

Paul van der Molen

RBE1 AjaxE1 a

Vomar club is koning

Hoofdsponsor
Heren selectie

ING bank

 
Hoofdsponsor
Vrouwen selectie en meiden

 
logo sina voetballab


Hoofdsponsor

Onder 10 t/m 13

logo amigoplant


Hoofdsponsor 
Onder 8 & 9 en kabouters

Vomar logo vierkant


Kledingleverancier

JAKO Sportswear   nieuw logo smpSter en subsponsors

Reiger Boys clubcard
RB Vomar clubcard nw

Mijn knip online
KNIP logo zonder payoff ZW1

facebook button

 

banner voetbal nl