Reiger Boys B4 flikt het hem weer: najaarskampioen!!

B4 najaarskampioenVorig jaar werd de B4 voorjaarskampioen met 30 punten uit 10 wedstrijden. Voor dit seizoen waren de verwachtingen dus hoog gespannen. Het team is nagenoeg kompleet gebleven. Steven Jenkins, die al eerder bij ons heeft gespeeld, is ons team komen versterken. De eerste 7 wedstrijden werden gewonnen, maar in de wedstrijd tegen Kolping Boys (altijd een lastige tegenstander) ging het mis.

De eerste helft werd een aantal mooie kansen gemist en dan zie je vaak dat de tegenstander scoort. De wedstrijd werd met 2-3 verloren en dat was even wennen. Hierdoor werd het aan het eind toch nog spannend en moesten we van de laatste 2 wedstrijden er toch minimaal 1 maal winnen.

De een-na-laatste wedstrijd uit tegen Vios W werd een thriller. In de 75ste minuut scoorden wij 2-3 en dachten we dat we de punten binnen hadden. Echter, in de 79ste minuut scoorde Vios de gelijkmaker. De teleurstelling was groot. Zouden we het kampioenschap toch nog uit handen geven? Een afstandsschot van onze aanvoerder in de blessuretijd ging via de onderkant van de lat binnen en gelijk daarna werd er afgefloten.

De laatste wedstrijd was hierdoor een formaliteit, we mochten zelfs met 0-15 verliezen om kampioen te worden. Gelukkig werd de laatste wedstrijd winnend afgesloten en werden we met 27 punten uit 10 wedstrijden overtuigend najaarskampioen!

Bij dezen willen we graag onze vast supporters bedanken, die altijd aanwezig zijn.

Mannen in het nieuwe jaar gaan we er weer vol tegen aan.

Ben, John, Marcel en Rob

Vomar club is koning

Hoofdsponsor
Heren selectie

ING bank

 
Hoofdsponsor
Vrouwen selectie en meiden

 
logo sina voetballab


Hoofdsponsor

Onder 10 t/m 13

logo amigoplant


Hoofdsponsor 
Onder 8 & 9 en kabouters

Vomar logo vierkant


Kledingleverancier

JAKO Sportswear   nieuw logo smpSter en subsponsors

Reiger Boys clubcard
RB Vomar clubcard nw

Mijn knip online
KNIP logo zonder payoff ZW1

facebook button

 

banner voetbal nl