Vandaag tegen de koploper. Dan weet je van tevoren dat het wel eens lastig kan worden. Welnu, dat werd het ook. Kolping trad aan met allemaal 2e jaars C-tjes, en dat deed ons de das om. Fysiek niets in te brengen tegen deze jongens. Voetballend waren ze niet eens beter, maar, een jaar ouder, 10 kilo zwaarder en 10 centimeter langer, maakt net het verschil.

Het eerste kwartier hielden we het nog wel bij, maar daarna was het gebeurt. Wesley, de vervanger van de geblesseerde Dave Timmer had een hele lastige dag. Zijn tegenstander was verreweg de beste van het veld. Zijn voorzetten waren zo goed dat er twee panklaar op de schoen van de spits terecht kwamen en die spits was ook scherp en scoorde dus 0 – 1 en 0 – 2. Vervolgens een bal door het midden die niet goed werd in geschat en de tweede spits schoot binnen. 0 – 3 Sil kansloos.

Na de rust werd ons spel iets beter, maar door een pingel werd het toch 0 – 4 en brak het bij de jongens. Kolping kon vrijuit spelen en kregen nog een paar hele beste kansen. 1 daarvan was raak en dus werd het 0 – 5. Wij kregen toch ook nog wel kansen, maar het vizier stond niet scherp.
Door de vele blessures waren we lang niet compleet. Wesley en Jordi van de C4 bedankt voor het invallen en Lyon, ondanks dat je niet fit was, toch gespeeld. Klasse jongen, anders hadden we met te kort spelers gestaan. Top!!

Dinand

Webshop logo site-klDemoshop geopend zaterdag's
van 10:00 tot 12:00 uur

Hoofdsponsor
Heren selectie

ING bank

 
Hoofdsponsor
Vrouwen selectie en meiden

logo sina voetballab


Hoofdsponsor

Onder 10 t/m 13

coming soon


Hoofdsponsor 
Onder 8 & 9 en kabouters

keukensale logo nw


Kledingleverancier

JAKO Sportswear   nieuw logo smpSter en subsponsors

facebook button

banner voetbal nl