DSC 7541goedpxReiger Boys F2 verkeert duidelijk in the winning mood! Waar AZ dit weekend gelukkig ook weer de eerste punten pakte, stuntte Reiger Boys opnieuw thuis door met klinkende cijfers te winnen van DTS F1! 12-1 werd het maar liefst! Deze overwinning zorgde ervoor dat Reiger Boys F2 op de derde plaats in de competitie staat en daarmee aansluiting heeft gevonden bij de koplopers. Klasse!

De uitslag van 12-1 was natuurlijk enigszins buitensporig. Eerlijkheidshalve had Reiger Boys zaterdag met een minder sterke tegenstander te maken. Al in de paar eerste paar minuten was het overwicht van Reiger Boys goed zichtbaar. Het eerste doelpunt liet nog wel even op zich wachten, maar daarna volgden de doelpunten elkaar in rap tempo op, tot 6-0 voor de rust.

In de tweede helft was het niet veel anders. Het was niet zo dat onze verdediging en keeper helemaal niets meer te doen hadden, maar de aanvallers van DTS ontbrak het aan dat ene beetje geluk. Vooral de aanvallen over links eindigden veelal met ballen over de achterlijn.

Reiger Boys liet zich niet gek maken en speelde gewoon haar spel, waardoor er weer 5 doelpunten werden gescoord: 11-0. Uiteindelijk lukte het DTS nog om een tegendoelpunt te scoren: 11-1. De aanval van Reiger Boys in de laatste minuut zette de eindstand op 12-1.

Jongens, prima gespeeld! Dit volhouden en daardoor deze prachtige positie handhaven!

DSC 7551goedpx DSC 7550goedpx

Hoofdsponsor
Heren selectie

ING bank

 
Hoofdsponsor
Vrouwen selectie en meiden

VL logo groot


Hoofdsponsor

Onder 10 t/m 13

McDonalds Alkmaar HHW kl nw


Hoofdsponsor 
Onder 8 & 9 en kabouters

keukensale logo nw


Kledingleverancier

JAKO Sportswear   nieuw logo smpSter en subsponsors

facebook button

banner voetbal nl