foto1En dit verliep niet zonder slag of stoot. Zonder onze vaste krachten Bram en Berend maar met de invallers Finn en Rens was het zaak Egmondia op de ranglijst van ons af te schudden. Stand vooraf: Wij 19 punten, Egmondia 16. De openingsfase van de wedstrijd was een gelijk opgaande tot dat Finn zich naar voren spurtte en met een vlammend schot de 1-0 aantekende. Daarna leek het al snel erop en erover. De 2,3,en 4-0 konden snel worden bijgeschreven door uitstekende goals van Rens (2) en Gabriel. 4-0 rust.

De vraag die er dan toe doet is hoe je dan de kleedkamer uitkomt voor het tweede bedrijf? Op dit antwoord hoefden we niet lang te wachten. Na 9 seconden lag de bal alweer in het mandje door een oplettende actie van Dion. 5-0. Wat nu? Doorgaan natuurlijk. Dit lukte niet helemaal, temeer omdat Egmondia de wind letterlijk in de rug had. Toch wat lastiger voetballen voor onze mannen. Egmondia leek heel even terug te komen in de wedstrijd door tweemaal te scoren en de lat te toucheren. Verder kwam het gelukkig niet.

Met een 5-2 zege zijn we nu 4 punten los van de naaste concurrent die nu Dynamo heet. Deze wedstrijd is er enthousiast en hard gewerkt om de overwinning uit het vuur te slepen. Niet onze beste wedstrijd maar zeker dik en dik verdiend. Het winterkampioenschap lijkt een kwestie van tijd. Gefeliciteerd jongens!

Foto2 Foto3 Foto4

Webshop logo site-klDemoshop geopend zaterdag's
van 10:00 tot 12:00 uur

Hoofdsponsor
Heren selectieING bank
Hoofdsponsor
Vrouwen selectie
comfortable logo nw

Hoofdsponsor
Zaalvoetbal
logo woest callantsoog
Hoofdsponsor

Onder 10 t/m 13
McDonalds Alkmaar HHW kl nw

Hoofdsponsor 
Onder 8 & 9 en kabouters

keukensale logo nw
Kledingleverancier

jako-smp logo kl

Ster en subsponsors

facebook button

banner voetbal nl

SponsorKliks, gratis sponsoren!