IMG 1988Opnieuw perfecte weersomstandigheden tijdens de 2e editie van de Kabouter Champions League. Wel iets frisser dan de laatste weken maar op een enkele kabouter na werd er gewoon met blote benen gespeeld, zo maken we er dus ook nog eens echte kerels (en 1 dame, Sherity) van. Bij de tweede jaars Kabouters ging de strijd om de Champions League titel tussen de Luipaarden teams. Niet zo gek als je weet dat de meeste Panters pas dit jaar zijn begonnen. Dat de Panters snel leren was goed te zien in de duels met de Luipaarden.

De Luipaarden hadden aanzienlijk meer moeite met de Panters dan in de eerste editie van de Champions League. Zo kwam het Benfica Panters-team heel sterk terug van een 3-0 achterstand tegen het sterke Luipaarden Ajax maar kwamen ze net iets tekort, 5-3 eindstand. Complimenten voor de trainers van de Panters die in korte tijd grote vorderingen maken met de spelertjes. Uiteindelijk een opvallende finale op het kunstgrasveld tussen de Luipaardenteams van PSV, dat speciaal voor coach Carlo een wildcard had gekregen, en Ajax. Het kan dus toch met Nederlandse teams een de Champions League finale. Coach Carlo zag zijn PSV team al snel op een 2-0 voorsprong komen via de sterk spelende Ruben de Graaf.

Vlak voor tijd kwam 'ons aller Ajax' van coach Ed terug in de wedstrijd door een goeie goal van topscorer Stijn de Groot. De spelertjes van PSV maakte zich al op voor het overwinningsfeest omdat er nog nauwelijks speeltijd was. De bizarre ontknoping vond echter plaats in de allerlaatste seconde! Die-hard Ajacied Jesper Groot (dit keer spelend voor PSV) kon het niet nalaten om zijn favoriete team een handje te helpen via een uiterst merkwaardig eigen doelpunt. Het publiek en de coach Carlo verdachten Jesper al van matchfixing maar het was niets anders als echte clubliefde. Op de foto het winnende team van Luipaarden Ajax (3 overwinningen en 1 gelijkspel) met Dany de Jong; Stijn de Groot; Brent Bruinenberg en Ruben Heemsbergen.

De zieke Daan Berkhout ontbreekt op de foto.

Coach Ed

IMG 1989IMG 1990

Webshop logo site-klDemoshop geopend zaterdag's
van 10:00 tot 12:00 uur

Hoofdsponsor
Heren selectieING bank
Hoofdsponsor
Vrouwen selectie
comfortable logo nw

Hoofdsponsor
Zaalvoetbal
logo woest callantsoog
Hoofdsponsor

Onder 10 t/m 13
McDonalds Alkmaar HHW kl nw

Hoofdsponsor 
Onder 8 & 9 en kabouters

keukensale logo nw
Kledingleverancier

jako-smp logo kl

Ster en subsponsors

facebook button

banner voetbal nl

SponsorKliks, gratis sponsoren!