DSCN3029 resizedEen stralende dag om te voetballen, uit bij SVW. De jongens stonden te trappelen om te beginnen. Er werd gevochten als leeuwen om de bal. Helaas scoort de tegenpartij, maar dat laten onze mannen niet op zich zitten. Justin rent met de bal naar voren, passeert de tegenpartij en ....raak, 1-1. Dat gaat een tijdje heen en weer. 1-3 SVW denkt een makkie te hebben maar dan kennen ze onze mannen nog niet. Door knap verdedig werk van Lorenzo en nog een aantal fantastische goals van de andere sterren zoals Yigit, Arnoud en Joris wordt het 6-3 voor ons.

De volgende wedstrijd wordt een close finish, helaas op het laatste moment wordt het 3-2 voor SVW. Knap werk jongens. Jullie hebben jullie best gedaan.

De laatste wedstrijd tegen Dynamo werd voor onze mannen een grote overwinning 6-1. Jongens jullie weten elkaar in het veld al goed te vinden waardoor jullie steeds beter gaan spelen. Geweldig leuk om te zien hoe goed het al gaat.
Na afloop wordt door coach Hans met de jongens de goede en minder goede punten doorgesproken. Op naar de volgende keer......

DSCN3051 resized DSCN3072 resized DSCN3074 resized DSCN3079-2 resized

Webshop logo site-klDemoshop is de komende
periode gesloten.

B
estellingen kunnen geplaatst
worden via de webshop en worden
dan bij u thuisbezorgd.

Hoofdsponsor
Heren selectie

ING bank

 
Hoofdsponsor
Vrouwen selectie en meiden

logo sina voetballab


Hoofdsponsor

Onder 10 t/m 13

logo amigoplant


Hoofdsponsor 
Onder 8 & 9 en kabouters

keukensale logo nw


Kledingleverancier

JAKO Sportswear   nieuw logo smpSter en subsponsors

facebook button

banner voetbal nl