2014-2015 Reiger Boys 2-Wieringermeer 2 31Wie afgelopen zaterdagmiddag op Sportpark De Wending was heeft daar kunnen genieten van twee uiterst spannende wedstrijden van de hoogste seniorenteams. Om half één speelde het 2e van trainer/coach Jordy van Eekelen tegen de reserves van Wieringermeer, gevolgd door Reiger Boys 1 dat in een thuisduel OSV ontving.

Het hoog geklasseerde Reiger Boys 2 had de nodige moeite met Wieringermeer. Ondanks een veldoverwicht en zes corners waren het de gasten die halverwege de eerste helft bij de eerste de beste uitbraak wisten te scoren. Dit was tevens de ruststand, en door wat omzettingen hoopte Van Eekelen na rust de bakens te kunnen verzetten. Opnieuw kwam het beste veldspel van de geel-zwarten, maar het duurde tot de 66e minuut voor dat men ook echt langszij kwam.

Uit een terecht gegeven strafschop wist Dave van Dekken vanaf elf meter raak te schieten. Van Dekken ontpopte zich hierna definitief tot man of the match want nadat zijn ploeggenoten een handvol kansen om zeep hadden geholpen wist hij ver in blessuretijd ook nog eens de winnende maken. En doordat koploper ZOB punten liet liggen, delen zij nu de koppositie met Reiger Boys, met opmerkelijk detail dat beide ploegen elkaar komende zaterdag treffen in Zuidoostbeemster.

2014-2015 Reiger Boys-OSV 9Dat het echter nog gekker kon werd bewezen in de wedstrijd die volgde want ook hier zag het goed opgekomen publiek een uiterst boeiend treffen tussen Reiger Boys en OSV. Net als bij het 2e liep echter ook de ploeg van trainer Marc van Wonderen eerst tegen een achterstand op in de eerste helft, al was Jan de Bruijn met een kopbal op de lat dichtbij de gelijkmaker. Ook na rust bleek alles mogelijk met kansen over en weer, en vele boeiende momenten. Toen in de 85e minuut De Bruijn alsnog zijn goaltje wist mee te pikken, zijn 10e alweer, leek het duel op een gelijkspel af te stevenen, maar niets was minder waar. In de 90e minuut kregen de Oostzaners namelijk een strafschop te nemen, doch deze werd op magnifieke wijze gekeerd door keeper Paul Roos. En nog was de koek niet op want vijf minuten in blessuretijd kreeg Reiger Boys nog een vrije trap mee. De ingevallen Yvo Kuiken, die 5 maanden buitenspel stond na een blessure, plaatste zich achter de bal en met een magnifieke trap van zo'n 30 meter belandde het leer in de bovenhoek. Na deze geweldige climax staat Reiger Boys op een gedeelde vierde plaats met HCSC, de tegenstander van komende zaterdag in Den Helder.

Meer foto's van beide wedstrijden zijn te bekijken via de volgende pagina:
https://www.facebook.com/dpsportfoto

Webshop logo site-klDemoshop geopend zaterdag's
van 10:00 tot 12:00 uur

Hoofdsponsor
Heren selectie

ING bank

 
Hoofdsponsor
Vrouwen selectie en meiden

logo sina voetballab


Hoofdsponsor

Onder 10 t/m 13

coming soon


Hoofdsponsor 
Onder 8 & 9 en kabouters

keukensale logo nw


Kledingleverancier

JAKO Sportswear   nieuw logo smpSter en subsponsors

facebook button

banner voetbal nl