DSC 7362goed pxHSV F1 had zeker de eerste 10 minuten de overhand en wist Reiger Boys al snel op 2-0 achterstand te zetten. De jongens waren duidelijk nog niet in de wedstrijd en moesten een tandje bijzetten om de tegenstander de baas te blijven. De extra inzet resulteerde uiteindelijk in een hoekschop waar vanuit, doordat de bal kaatste op de verdediger, de bal voor de voet kwam van Rens, die met een geweldig harde uithaal de keeper passeerde: 2-1.

DSC 7363goedpxDe jongens hielden de druk erop, waardoor niet lang na de 2-1 Ubeyd in balbezit kwam en de 2-2 verzorgde. Het zag er lange tijd naar uit dat dit de stand zou blijven voor de rust. Helaas door een terugspeelbal van Stefan, die net even te hard was voor Quinten, werd het 3-2 door een eigen doelpunt.

Tijdens de rust werden de jongens bemoedigend toegesproken. Want ondanks de achterstand maakte Reiger Boys zeker een goede kans om de wedstrijd te winnen. Dit begrepen de jongens ook. Het duurde daarom ook niet lang in de tweede helft dat er door een afstandsschot van Rens, de bal wederom in het doel belandde: 3-3.

DSC 7374goedpxDe jongens voelden dat de overwinning binnen handbereik lag en gingen er de laatste 12 minuten volop tegenaan. HSV wist dat zij ook alles op alles moesten zetten en kwamen veelvuldig in de buurt van het doel. Zij hadden echter geen geluk, aangezien wij onze Quinten op doel hadden staan! Quinten zag kans om vanuit deze situaties de ballen ver uit te trappen en de voorhoede te bereiken. Hieruit zag Huub kans om kort na elkaar, pingelend langs de verdediging, de 3-4, 3-5 en zelfs nog de 3-6 te maken. Een hattrick... Geweldig!!! Uiteindelijk wist Kris in de laatste minuten definitief de wedstrijd te beslissen in 3-7.

Jongens, jullie hebben het fantastisch gedaan en zet deze lijn door! Ook de ingeleende krachten van F4, Thomas en Stefan, bedankt voor jullie inzet!

Webshop logo site-klDemoshop is de komende
periode gesloten.

B
estellingen kunnen geplaatst
worden via de webshop en worden
dan bij u thuisbezorgd.

Hoofdsponsor
Heren selectie

ING bank

 
Hoofdsponsor
Vrouwen selectie en meiden

logo sina voetballab


Hoofdsponsor

Onder 10 t/m 13

logo amigoplant


Hoofdsponsor 
Onder 8 & 9 en kabouters

keukensale logo nw


Kledingleverancier

JAKO Sportswear   nieuw logo smpSter en subsponsors

facebook button

banner voetbal nl