DSC 7311goedpxReiger Boys F2 heeft ook in haar tweede wedstrijd een 1-7 nederlaag geleden en ditmaal was de tegenstander SVW '27 F2 ook te sterk. De thuisploeg kreeg echter wel kansen om de score hoger uit te laten vallen, maar zowel voor als na de rust werd slechts eenmaal het net gevonden.

De eerste 7 minuten toonden de jongens nog voldoende veerkracht om de tegenstander de baas te zijn. Toen eenmaal het eerste tegendoelpunt was gevallen werd het duidelijk dat de jongens moeite hadden om de wedstrijd naar hun hand te zetten. Ondanks dat de jongens zeer hard werkten ontbrak het de jongens net aan de 'finishing touch'. Passes kwamen net niet goed aan of er werd net even te laat gepasst waardoor de tegenstander toch weer in balbezit kon komen. Hierdoor zag SVW '27 kans om in de eerste helft, op 0-6 voorsprong te komen.

DSC 7336goedpxIn de tweede helft had blijkbaar de rust de jongens goed gedaan. Na een paar minuten zag Ubeyd kans, nadat in de eerste instantie het schot van Quinten was gekeerd, om in de tweede instantie in het doel te schieten: 1-6. Hierna speelden de jongens duidelijk beter dan in de eerste helft maar net dat kleine beetje geluk ontbrak. Er werd keihard gewerkt, er werd zelfs een schoen verloren, maar de jongens konden niet voorkomen dat de SVW '27 uiteindelijk de wedstrijd in haar voordeel besliste: 1-7.

DSC 7349goedpxJongens, jullie hebben het goed gedaan. Van de week, goed trainen en dan gaan wij volgende week zaterdag er weer vol tegen aan!

Hoofdsponsor
Heren selectie

ING bank

 
Hoofdsponsor
Vrouwen selectie en meiden

VL logo groot


Hoofdsponsor

Onder 10 t/m 13

McDonalds Alkmaar HHW kl nw


Hoofdsponsor 
Onder 8 & 9 en kabouters

keukensale logo nw


Kledingleverancier

JAKO Sportswear   nieuw logo smpSter en subsponsors

facebook button

banner voetbal nl