DSC 7287goedpxDit is de eerste competitiewedstrijd van Reiger Boys F2, een uitwedstrijd tegen AFC'34 F1. Vanaf het begin was al duidelijk te zien dat AFC'34 een beter spelende (en koppie grotere) ploeg had. De jongens probeerde er doorheen te komen maar het was erg lastig. De jongens konden geen grip krijgen op de wedstrijd en zo zag AFC'34 kans om Reiger Boys voor rust, op 4-0 achterstand te zetten (ondanks de fraaie doelpoging van Huub, met een afstandsschot, dat net voorbij het doel ging).

DSC 7283goedpxIn de tweede helft speelden de jongens duidelijk beter maar dit kon niet direct omgezet worden in een doelpunt. AFC'34 zag toch weer kans om 5-0 te maken. Ondanks de felle tegenstand was Reiger Boys toch in staat om via Kris, die een fraaie schaarbeweging maakte, Sven in balbezit te krijgen. Vanuit de scrimmage die volgde behield Sven de bal en wist Rens te bereiken. Rens zag kans om vanuit een print richting het doel, een doelpunt te maken, voordat de keeper en hierna een verdediger over hem heen vielen: 5-1.

De verdediging van Reiger Boys werd duidelijk zwaar op de proef gesteld. Vooral Quinten, Marc, Finn en Ubeyd hadden hier de handen vol aan en konden niet voorkomen dat AFC'34 toch weer onze keeper Kevin wisten te passeren en de 6-1, en ook nog de 7-1, konden maken.

DSC 7303goedpxToch lukte het de verdediging om uiteindelijk Rens weer te bereiken die na loopactie een fraaie assist op Kris kon geven en Kris koelbloedig Reiger Boys aan het tweede doelpunt kon helpen: 7-2. Er volgde toch nog een aantal kleine kansen, vooral over de linkerflank van het veld, waar Finn duidelijk even een tijdje heer en meester was maar jammergenoeg konden zijn ballen de voorhoede niet bereiken.

Uiteindelijk zag AFC'34 kans om toch nog een keer te scoren en uiteindelijk de wedstrijd te beslissen op 8-2.
Jullie hebben als team toch hard gewerkt, compliment! Volgende week weer een nieuwe ronde en nieuwe kansen.

Webshop logo site-klDemoshop geopend zaterdag's
van 10:00 tot 12:00 uur

Hoofdsponsor
Heren selectieING bank
Hoofdsponsor
Vrouwen selectie
comfortable logo nw

Hoofdsponsor
Zaalvoetbal
logo woest callantsoog
Hoofdsponsor

Onder 10 t/m 13
McDonalds Alkmaar HHW kl nw

Hoofdsponsor 
Onder 8 & 9 en kabouters

keukensale logo nw
Kledingleverancier

jako-smp logo kl

Ster en subsponsors

facebook button

banner voetbal nl

SponsorKliks, gratis sponsoren!