rbnieuw2Hierbij de laatste update omtrent de situatie rond de gevonden legionellabacteriën op ons complex. Vanmorgen zijn de resultaten bekend geworden van de vorige week genomen watermonsters. Helaas zijn de waardes nog niet in orde waardoor we nog niet geheel legionella vrij zijn.

In overleg met de gemeente Heerhugowaard en de GGD kunnen de (voetbal) activiteiten gewoon doorgang blijven vinden. Echter de douches zullen buiten werking blijven, waardoor er na afloop van trainingen en wedstrijden niet kan worden gedouched. Alle bezoekende verenigingen die de komende dagen en dit weekend op ons complex spelen zullen door ons wedstrijdsecretariaat worden geinformeerd.

Wij vertrouwen erop hiermee onze leden en bezoekers voldoende te hebben geinformeerd. Indien er nog vragen zijn dan kan er gemaild worden op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Bestuur v.v. Reiger Boys
Heerhugowaard

Lees hier de eerdere berichten: Sportcomplex de Wending tot nader bericht gesloten - Meer informatie over legionellabacteriën

Webshop logo site-klDemoshop geopend zaterdag's
van 10:00 tot 12:00 uur

Hoofdsponsor
Heren selectieING bank
Hoofdsponsor
Vrouwen selectie
comfortable logo nw

Hoofdsponsor
Zaalvoetbal
logo woest callantsoog
Hoofdsponsor

Onder 10 t/m 13
McDonalds Alkmaar HHW kl nw

Hoofdsponsor 
Onder 8 & 9 en kabouters

keukensale logo nw
Kledingleverancier

jako-smp logo kl

Ster en subsponsors

facebook button

banner voetbal nl

SponsorKliks, gratis sponsoren!