nk mc-junioren 022Vandaag 24 augustus stond voor de MC1 het districts kampioenschap voor MC-Junioren op het programma, met een geheel nieuwe team traden we aan in Heiloo bij het sport complex van de Foresters. Ouders zaten lekker aan de koffie en spraken nog na over de beker winst van gisteren op Purmerend MC2, maar voor de meiden was dat verleden tijd en stond de eerste wedstrijd tegen Volendam op het programma. Maar eerst zoals we gewend zijn team presentatie en het Wilhelmus wat uit volle borst werd mee gezongen, nu dat achter de rug was konden we ons op gaan maken voor een reeks wedstrijden.

De eerste wedstrijd tegen volendam werd een gala voorstelling waar de mensen voor komen, met na 22 minuten de eindstand van 9-0 voor onze meiden. In de tweede wedstrijd tegen AFC'34 MC1 werden er enige plaatsen in het team omgezet en wisten we ook met goed positiespel de tegenstander pijn te doen, echter lieten we ons niet verrassen en wonnen deze wedstrijd met 3-0 zonder enige tegenstand. Met de laatste poule wedstrijd in het verschiet tegen Castricum MC1, moest ook deze partij gewonnen worden om de 1ste plaats in de poule te pakken wat met overgave werd gedaan 2-0. Na het bepalen van de organisatie tegen wie wij de kruisfinales mochten spelen kwam HSV MC1 uit de hoge hoed, op het veld aangekomen te zijn werden onze meiden onder hun armen gekieteld.Niet door de tegenstander maar door het hoge gras, waar we natuurlijk geen last van hadden en deze wedstrijd met 2-0 wonnen en zo door gingen naar de halve finale.

In de halve finale stond de MC1 van Overbos ons al op te wachten op veld rood, na een goede start van Overbos namen we weer de touwtjes in handen en liepen we snel uit naar 3-0 en stelde orde op zaken. Tijdens de 3-0 zakte we even weg en vergaten de verdediging, vandaar dat de 3-1 op het scorebord stond na 22 minuten en de finale weer gespeeld mocht worden door onze meiden., De finale kon haast niet anders dan tegen 't Gooi waar we in mei dit jaar de NK titel van wonnen, maar nu een andere wedstrijd met een ander team. Daarom stonden er een aantal meisjes voor het eerst in zo'n finale en voelde de spanning goed, fysiek grote en sterke meiden van 't Gooi MC1, niet groter, sterker maar wel slimmer en beter rondspelend. Tot de eerste helft waar we 6 minuten te lang speelde geen probleem was met een brilstand, werd de tweede helft begonnen en we sterk uit de start blokken kwammen door vroeg te storen. Als je keek naar de wedstrijd werd het tijd voor een doelpunt, al snel wist een corner van Reiger Boys de keepster van 't Gooi te verrassen en greep volledig naast de bal die in werd gekopt door Mandy met volle overgave.

Na nog enige billen knijpende momenten floot de scheidsrechtster voor het einde van de wedstrijd, en jahoor de kanjers van Reiger Boys MC1 hebben het weer geflikt ( Districts Kampioen NK MC-Junioren west1 )

Webshop logo site-klDemoshop geopend zaterdag's
van 10:00 tot 12:00 uur

Hoofdsponsor
Heren selectieING bank
Hoofdsponsor
Vrouwen selectie
comfortable logo nw

Hoofdsponsor
Zaalvoetbal
logo woest callantsoog
Hoofdsponsor

Onder 10 t/m 13
McDonalds Alkmaar HHW kl nw

Hoofdsponsor 
Onder 8 & 9 en kabouters

keukensale logo nw
Kledingleverancier

jako-smp logo kl

Ster en subsponsors

facebook button

banner voetbal nl

SponsorKliks, gratis sponsoren!