Voetbaltenues klaar om te worden uitgereikt

bedrukken van kledingDe afgelopen weken hebben de mannen van SMP sportscare (onze kledingleverancier) hard gewerkt om alle wedstrijdkleding gereed te maken. Shirts zijn voorzien van team naam en eventueel logo van een sponsor. Op deze foto is te zien hoe een shirt van een E-speler wordt voorzien van het logo van onze hoofdsponsor D en E pupillen.

Aanstaande zaterdag 16 augustus kunnen de trainers of begeleiders van de teams deze wedstrijdkleding compleet in tas in ontvangst komen nemen. De medewerkers van het kledingfonds zullen van 9:00 uur tot 10:00 uur de wedstrijdkleding tassen van de F en de E pupillen uitreiken. De overige teams kunnen vanaf 11:00 uur tot 12:00 uur hun wedstrijdkleding tassen ophalen in de kantine. Dit is alleen van toepassing voor het veldvoetbal. Het uitreiken voor zaalteams zal op een ander moment gebeuren. Zij die zaterdag 16 augustus niet in de gelegenheid zijn om de wedstrijdkledingtas op te halen kunnen een afspraak maken via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Webshop logo site-klAanstaande zaterdag 16 augustus zal tevens de Reiger Boys Demoshop voor de eerste maal geopend zijn. Hier kan kennis gemaakt worden met overige materialen zoals trainingstenues, trainingspakken etc. Tevens kan er gepast worden. Aanschaffen en bestellen kan hier niet. Dit kan gedaan worden via de Reiger Boys Webshop. De bestellingen kunnen zaterdags in de demoshop worden afgehaald mits voor zondag 13:00 uur besteld, betaald (per Ideal) en voorradig. De shop bevindt zich op de eerste verdieping van het complex (bij de trap rechtdoor) en is elke zaterdag geopend van 10:00 tot 14:00 uur.

Proefdruk E1Een aantal teams hebben een sponsor waarbij het logo op de voor of achterkant van het wedstrijdshirt zichtbaar is. Voor de teams zonder sponsor zijn we op zoek naar bedrijven die hun logo op de shirts willen laten drukken. Interesse? Mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Indien trainers nog geen trainingsmaterialen zoals sleutels, ballen etc. hebben opgehaald kan dat tevens gebeuren maar dit moet vooraf worden aangegeven via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Webshop logo site-klDemoshop is elke zaterdag
geopend van 10 tot 12 uur.

B
estellingen kunnen geplaatst
worden via de webshop en
worden afgehaald.

Hoofdsponsor
Heren selectie

ING bank

 
Hoofdsponsor
Vrouwen selectie en meiden

logo sina voetballab


Hoofdsponsor

Onder 10 t/m 13

logo amigoplant


Hoofdsponsor 
Onder 8 & 9 en kabouters

Vomar logo vierkant


Kledingleverancier

JAKO Sportswear   nieuw logo smpSter en subsponsors

Reiger Boys clubcard
RB Vomar clubcard nw

Mijn knip online
KNIP logo zonder payoff ZW1

facebook button

 

banner voetbal nl