Verjongende start van de Reiger Boys sponsorcommissie

Sponsorcommissie rb logoAfgelopen seizoenen zijn er allerlei pogingen ondernomen om de sponsoring binnen v.v. Reiger Boys naar een hoger niveau te brengen. Verschillende personen hadden hun hulp aangeboden maar door diverse redenen is dit niet van de grond gekomen en werden de activiteiten verricht door een (te) kleine groep vrijwilligers.

Wij zijn dan ook verheugd te kunnen melden dat de sponsorcommissie inmiddels is uitgebreid met een aantal nieuwe leden. Zowel personen die al geruime tijd bij de vereniging als vrijwilliger actief zijn maar ook spelers die afgelopen seizoen of dit seizoen deel uit maken van de Heren selectie. We hebben het hier ook over spelers die een commerciële opleiding volgen.

De doelstelling van de vernieuwde sponsorcommissie is helder. Sponsoring naar een hoger niveau brengen door o.a. meer aandacht te geven aan bestaande en nieuwe sponsoren. Het aantrekkelijker maken van sponsoring, het aantal sponsoren uit te breiden en de inkomsten uit sponsoring te verhogen.

Er zijn verschillende sponsormogelijkheden. Niet alleen een hoofd-, ster- of subsponsorschap maar ook het adopteren van een team, vermelding op een bord langs het hoofd (KGV) veld, publicatie op de schermen zowel op de begane grond als in de kantine of vermelding op een raamposter van een wedstrijd. Daarnaast zijn er diverse combinaties mogelijk dus behoort een pakket speciaal op maat ook tot de mogelijkheden.

Wij stellen ons als sponsorcommissie graag aan u voor:

  • Arjan de Back: Lid hoofdbestuur met als portefeuille commerciële zaken waaronder de kantine en sponsorcommissie vallen.
  • Erlo van der Hoeven: Spelend in Heren 5 en vaak te zien als hulp in de kantine.
  • Wilko Bakker: Verantwoordelijk voor de technische zaken binnen de vereniging zoals geluid, data netwerk, schermen en beheer website.
  • Daan de Vries: Begonnen als jeugdlid in een F-team en afgelopen jaar gespeeld in de Heren selectie net zoals het komend seizoen.
  • Michel Bakker: Ook begonnen in een F-team, afgelopen jaar gespeeld in de A-selectie en komend jaar in de Heren selectie.

Vanaf dit seizoen zal elke sponsor ook een persoonlijk aanspreekpunt krijgen waardoor er regelmatiger en intensiever contact zal zijn voor bijvoorbeeld het bijwonen van sponsorbijeenkomsten, (internationale) toernooien, een wedstrijd van het adoptieteam of die van Heren 1 of Vrouwen 1. De sponsor heeft dan ook de gelegenheid in contact te komen met andere ondernemers.

De afgelopen weken hebben verschillende bestaande sponsoren hun overeenkomst verlengd of vernieuwd. Ook zijn we nog in gesprek met enkele partijen en hebben we een aantal nieuwe sponsoren mogen verwelkomen.

McDonalds Alkmaar HHW kl nw Nieuw is McDonald's Alkmaar – Heerhugowaard en voor zes jaar hoofdsponsor van de Reiger Boys D- en E-teams.
logo Treffer-kl Treffer uitzendbureau blijft voor de komende drie jaar aan de Reiger Boys zaalvoetbal afdeling verbonden echter nu als Hoofdsponsor.
ING logo-kl ING is vanaf dit seizoen Hoofdsponsor van de Reiger Boys Heren selectie.
Weber Campers HHW logo Voor de komende drie jaren blijft Weber Campers Heerhugowaard teamsponsor van Reiger Boys C2.

Nedvolt

Voordeligproduct logo kleur

Nedvolt Project & Consultancy BV en voordeligproduct.nl zijn de komende drie seizoenen teamsponsor van Reiger Boys E1.

 

Daarnaast is Nedvolt Project & Consultancy BV het komende seizoen teamsponsor van Reiger Boys F1.

Climapartners logo Nieuw is Climapartners die de komende drie jaar teamsponsor is van Reiger Boys / Treffer Uitzendbureau Vrouwen 1 in de zaal.
de back logo De Back Metaalconservering blijft de komende drie jaar teamsponsor van Reiger Boys Heren 5.
Dolphin-logo Ook Dolphin Electro Industrie B.V. heeft onlangs bijgetekend voor drie jaar als teamsponsor en voor het komende jaar is dat Reiger Boys MC2.
elro Elro dakbedekking blijft voor de komende drie jaar aan de Reiger Boys / Treffer Uitzendbureau zaalvoetbal afdeling verbonden echter nu als subsponsor.
Stijl herenmode-logo Nieuw is Stijl Herenmode uit Alkmaar teamsponsor voor de komende drie jaar van Reiger Boys / Treffer Uitzendbureau Heren 1 zaal.

Een compleet overzicht van onze huidige hoofd-, ster-, sub- en team en bord sponsoren is terug te vinden op onze website onder het menu onderdeel sponsoring.

Kortom er gaat het komende seizoen het nodige veranderen op sponsorgebied. Bent u nog geen sponsor, wilt u dat worden of informatie hebben? Bent u een bestaande sponsor en wil u het huidige sponsorpakket aanpassen, verlengen of uitbreiden? Mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en u wordt zo spoedig mogelijk benaderd door uw contactpersoon.

Voor meer informatie over sponsoring en over de opties, kijk dan op deze site.

 

 

Webshop logo site-klDemoshop is elke zaterdag
geopend van 10 tot 12 uur.

B
estellingen kunnen geplaatst
worden via de webshop en
worden afgehaald.

Hoofdsponsor
Heren selectie

ING bank

 
Hoofdsponsor
Vrouwen selectie en meiden

logo sina voetballab


Hoofdsponsor

Onder 10 t/m 13

logo amigoplant


Hoofdsponsor 
Onder 8 & 9 en kabouters

Vomar logo vierkant


Kledingleverancier

JAKO Sportswear   nieuw logo smpSter en subsponsors

Reiger Boys clubcard
RB Vomar clubcard nw

Mijn knip online
KNIP logo zonder payoff ZW1

facebook button

 

banner voetbal nl