Webshop logo site-klZoals al eerder gemeld zijn we binnen v.v. Reiger Boys gestart met een kledingfonds. Hierdoor is elke speler voor een bedrag van 20 Euro per jaar verzekerd van een wedstrijdshirt, broek en sokken. Het is tevens mogelijk aanvullende "Reiger Boys" kleding aan te schaffen via onze Webshop die via deze website (klik rechtsboven) is te bezoeken. Kleding en materialen kunnen via deze shop worden besteld en betaald waarna ze vervolgens in de DemoShop op de zaterdagen zijn af te halen. In deze DemoShop is ook een groot gedeelte van het assortiment te bekijken en te passen.

De DemoShop is vanaf 16 augustus elke zaterdag geopend van 10.00 uur tot 14.00 uur, boven op de 1e verdieping van het sportgebouw.

De verwerking van de bestellingen kost enkele dagen wat betekend dat bestelling die uiterlijk dinsdag 17:00 uur zijn ontvangen en per IDEAL betaald op de zaterdag zijn af te halen mits voorradig. Een bevestiging hiervan volgt altijd per mail.

Indien sponsoren kleding willen bestellen voor teams dan dienen zij contact op te nemen met de sponsorcommissie via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Dit in verband met de bedrukking van de kleding.

Voor verdere vragen over het kledingfonds kan er contact worden opgenomen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Het kledingreglement is terug te vinden op de website van Reiger Boys (klik hier).

Webshop logo site-klDemoshop geopend zaterdag's
van 10:00 tot 12:00 uur

Hoofdsponsor
Heren selectieING bank
Hoofdsponsor
Vrouwen selectie
comfortable logo nw

Hoofdsponsor
Zaalvoetbal
logo woest callantsoog
Hoofdsponsor

Onder 10 t/m 13
McDonalds Alkmaar HHW kl nw

Hoofdsponsor 
Onder 8 & 9 en kabouters

keukensale logo nw
Kledingleverancier

jako-smp logo kl

Ster en subsponsors

facebook button

banner voetbal nl

SponsorKliks, gratis sponsoren!