Kleding voor het nieuwe seizoen

Webshop logo site-klZoals al eerder gemeld zijn we binnen v.v. Reiger Boys gestart met een kledingfonds. Hierdoor is elke speler voor een bedrag van 20 Euro per jaar verzekerd van een wedstrijdshirt, broek en sokken. Het is tevens mogelijk aanvullende "Reiger Boys" kleding aan te schaffen via onze Webshop die via deze website (klik rechtsboven) is te bezoeken. Kleding en materialen kunnen via deze shop worden besteld en betaald waarna ze vervolgens in de DemoShop op de zaterdagen zijn af te halen. In deze DemoShop is ook een groot gedeelte van het assortiment te bekijken en te passen.

De DemoShop is vanaf 16 augustus elke zaterdag geopend van 10.00 uur tot 14.00 uur, boven op de 1e verdieping van het sportgebouw.

De verwerking van de bestellingen kost enkele dagen wat betekend dat bestelling die uiterlijk dinsdag 17:00 uur zijn ontvangen en per IDEAL betaald op de zaterdag zijn af te halen mits voorradig. Een bevestiging hiervan volgt altijd per mail.

Indien sponsoren kleding willen bestellen voor teams dan dienen zij contact op te nemen met de sponsorcommissie via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Dit in verband met de bedrukking van de kleding.

Voor verdere vragen over het kledingfonds kan er contact worden opgenomen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Het kledingreglement is terug te vinden op de website van Reiger Boys (klik hier).

Webshop logo site-klDemoshop is elke zaterdag
geopend van 10 tot 12 uur.

B
estellingen kunnen geplaatst
worden via de webshop en
worden afgehaald.

Hoofdsponsor
Heren selectie

ING bank

 
Hoofdsponsor
Vrouwen selectie en meiden

logo sina voetballab


Hoofdsponsor

Onder 10 t/m 13

logo amigoplant


Hoofdsponsor 
Onder 8 & 9 en kabouters

Vomar logo vierkant


Kledingleverancier

JAKO Sportswear   nieuw logo smpSter en subsponsors

Reiger Boys clubcard
RB Vomar clubcard nw

Mijn knip online
KNIP logo zonder payoff ZW1

facebook button

 

banner voetbal nl