voetbalveldBij diverse voetbalverenigingen in de regio is het al enige tijd niet meer toegestaan om bij de middellijn van het grote speelveld te gaan staan tijdens E/F pupillen wedstrijden. Dit geldt ook voor begeleiders, trainers en wisselspelers. Op dat moment sta je meestal bij een andere voetbalwedstrijd in het speelveld. Bij Reiger Boys zullen wij hier ook in mee gaan.

Gebleken is dat afgelopen zaterdag verschillende begeleiders van onze eigen teams op deze middellijn stonden. Vanaf heden zullen onze scheidsrechters de wedstrijd stil leggen indien blijkt dat geen gehoor wordt gegeven aan deze oproep.

Vanaf heden geldt dan ook:

  • Er mag niemand meer rond de middellijn van het gote speelveld bevinden. (Begeleiders, Trainers en wisselspelers zullen aan de kant moeten gaan staan waar de grote doelen bevinden).
  • Binnen de afzetting (kunstgrasveld) bevinden alleen spelers die meespelen, wisselspelers, begeleiders / trainers en wedstrijdofficiels.
  • Als blijkt dat tijdens de wedstrijd hier niet aan voldaan wordt, zal de wedstrijd niet aangevangen worden of gestaakt worden. Dit heeft gevolgen voor de veroorzaker.

Webshop logo site-klDemoshop geopend zaterdag's
van 10:00 tot 12:00 uur

Hoofdsponsor
Heren selectieING bank
Hoofdsponsor
Vrouwen selectie
comfortable logo nw

Hoofdsponsor
Zaalvoetbal
logo woest callantsoog
Hoofdsponsor

Onder 10 t/m 13
McDonalds Alkmaar HHW kl nw

Hoofdsponsor 
Onder 8 & 9 en kabouters

keukensale logo nw
Kledingleverancier

jako-smp logo kl

Ster en subsponsors

facebook button

banner voetbal nl

SponsorKliks, gratis sponsoren!