MD1 / MC3 hebben de Schot Cup finale gewonnen!

telstar finale 30 mei 2014 151Nadat we op Hemelvaart dag de eerste prijs gewonnen hadden tijdens het toernooi in Nieuwe Niedorp smaakte dit naar meer. In november 2013 hadden de meiden zich al geplaatst voor de finale voor de Schot Cup. Dit is een toernooi dat voor elke thuiswedstrijd van de Witte Leeuwinnen werd gespeeld door meisjes D teams uit de regio. Afgelopen vrijdag was dan eindelijk de finale hiervan. De eerste wedstrijd was tegen WMC en die wonnen we met 1 – 0. Dat begon goed. De tweede wedstrijd tegen SDOUCE eindigde ook in een 1 - 0 en de finale kwam in zicht. De laatste wedstrijd tegen Geel Wit ging ook super en met een 2 – 0 overwinning stonden de meiden in de finale!

De hoofdtribune zat aardig vol en de spanning nam toch wel wat toe bij iedereen. De finale was tegen H.B.C. uit Heemskerk. Met een 2 – 0 overwinning was duidelijk dat de MD1 / MC3 dit jaar niet te kloppen was. Alles wat de meiden konden winnen dit jaar hebben ze gedaan, helaas omdat de meiden de overstap maakte naar de MC poule mochten ze niet verder in de bekerwedstrijden maar ze hadden de 1/8 finale ook gewonnen.

Sabine, Samantha, Cynthia, Lysanne, Lotte, Meike, Sanne, Sammy, Donna jullie hebben super gespeeld vrijdag en de beker mee genomen naar Heerhugowaard. Melanie was helaas geblesseerd en kon daar door de finale niet mee spelen.

De trotse begeleiders Michael en Karin

telstar finale 30 mei 2014 016 telstar finale 30 mei 2014 052 telstar finale 30 mei 2014 063 telstar finale 30 mei 2014 164

Vomar club is koning

Hoofdsponsor
Heren selectie

ING bank

 
Hoofdsponsor
Vrouwen selectie en meiden

 
logo sina voetballab


Hoofdsponsor

Onder 10 t/m 13

logo amigoplant


Hoofdsponsor 
Onder 8 & 9 en kabouters

Vomar logo vierkant


Kledingleverancier

JAKO Sportswear   nieuw logo smpSter en subsponsors

Reiger Boys clubcard
RB Vomar clubcard nw

Mijn knip online
KNIP logo zonder payoff ZW1

facebook button

 

banner voetbal nl