9 en 10 mei 2014 171Vandaag de laatste competitie wedstrijd uit tegen DTS. De meiden waren al kampioen maar vandaag wilde we natuurlijk ook winnen zodat we zonder enige verliespunt de voor en najaar competitie op onze naam hadden. De eerste helft leek het niet altijd te lukken maar we gingen met 0 -2 de rust in. Na de rust kregen de meiden vleugels, heerlijk om te zien. Bijna alles lukte en de doelpunten vlogen er in tot wanhoop van de tegenpartij. Met een 0 -14 als eind stand mogen onze meiden zich echte kampioen noemen. De najaar competitie hebben de meiden gewonnen met 124 doelpunten voor en 2 tegen doelpunten. Dus dachten we, naar de MC over als MC3. Maar ook hier weinig weerstand. Met 51 doelpunten voor en 4 tegen doelpunten lieten de meiden zien dat ze ware kampioenen zijn. Een mooi team, mooie persoonlijkheden en allemaal erg sportief in alle opzichten.

Femmie, Lotte, Sammy, Meike, Cynthia, Samantha, Sabine, Lysanne, Fleur, Melanie, Rosemijn, Sanne, Donna, Moise en Demi, wij hebben van jullie genoten. Een prachtig team! Bedankt...

Natuurlijk willen we onze sponsor DOLPHIN bedanken voor alle kleding dit seizoen. Michael en Lilian super bedankt hiervoor.

Een trotse begeleider,
Karin

9 en 10 mei 2014 120 9 en 10 mei 2014 137 9 en 10 mei 2014 154 9 en 10 mei 2014 168

Webshop logo site-klDemoshop is de komende
periode gesloten.

B
estellingen kunnen geplaatst
worden via de webshop en worden
dan bij u thuisbezorgd.

Hoofdsponsor
Heren selectie

ING bank

 
Hoofdsponsor
Vrouwen selectie en meiden

logo sina voetballab


Hoofdsponsor

Onder 10 t/m 13

logo amigoplant


Hoofdsponsor 
Onder 8 & 9 en kabouters

keukensale logo nw


Kledingleverancier

JAKO Sportswear   nieuw logo smpSter en subsponsors

facebook button

banner voetbal nl