SVW´27 D2 – Reiger Boys D3

DSC02672Na twee weken van keihard trainen konden de jongens van de D3 laten zien dat ze klaar waren voor het grotere werk. Vandaag stond de wedstrijd tegen de koploper op het programma. Vandaag nog steeds zonder Dave Walter, die nog steeds genezende is van een gebroken teen, maar vandaag ook zonder Rutger, die misschien zijn pols heeft gebroken. Dus met 1 wissel begonnen we aan de klus. En jongens, wat speelden jullie een geweldige pot voetbal. Het thema de afgelopen weken op de training was omschakelen bij balverlies. Welnu, dit ging als een speer. We hebben bijna geen kans weggegeven en, zelf kregen we wel een paar kansjes, maar die gingen er niet in. We gingen dan ook rusten met de bekende brilstand, 0 – 0 dus.

In de rust het praatje van Sybe. Die benadrukte nogmaals dat we een geweldige wedstrijd aan het spelen waren, en, als we zo door zouden gaan, dan moest het geluk wel een keer aan onze kant staan. SVW voerde de druk na rust wat op. Maar, zoals gezegd, stond het hele team als een huis en gaven we niets weg. Wij kregen wel een paar beste kansen, maar ons probleem is toch wel het niet scoren. SVW rook kansen en voerde de druk nog wat op. Lars haalde nog een schot van de lijn en hield zo de nul, maar in de 23e minuut was het dan toch SVW die de score opende. Hierna achterin 1 op 1 gaan spelen, Hicham schoof door naar voren, om zo te proberen om er minimaal een gelijkspel uit te peuren. Helaas ging het anders. SVW scoorde uit een goed uitgevoerde counter, voor Sam geen houden aan en zo werd het 2 – 0. Tevens de einduitslag.

DSC02674Jongens, die nederlaag is natuurlijk zuur, maar Sybe en ik zijn zeer tevreden over het vertoonde spel van vandaag. Daar kopen we natuurlijk geen brood voor, maar het geeft ons wel vertrouwen dat het geluk ons toch wel een keer toelacht.Komende week weer lekker en vooral scherp trainen en dan is BOL volgende week de klos, dat kan niet anders.

Dinand

Vomar club is koning

Hoofdsponsor
Heren selectie

ING bank

 
Hoofdsponsor
Vrouwen selectie en meiden

logo sina voetballab


Hoofdsponsor

Onder 10 t/m 13

logo amigoplant


Hoofdsponsor 
Onder 8 & 9 en kabouters

Vomar logo vierkant


Kledingleverancier

JAKO Sportswear   nieuw logo smpSter en subsponsors

Reiger Boys clubcard
RB Vomar clubcard nw

Mijn knip online
KNIP logo zonder payoff ZW1

facebook button

 

banner voetbal nl