SVW 27 E2 - Reiger Boys E1

Om 09:00 en in de stromende regen gingen de mannen van de E1 de stadsderby aan tegen SVW. Omdat de wedstrijd van vorige week door het even slechte weer als vandaag was afgelast waren de mannen gebrand op een overwinning. En gebrand waren ze. Door de eerste helft met de wind tegen te voetballen hadden de mannen het in het begin wat lastig. Ballen die te zacht werden in gespeeld, die door de wind een andere richting kregen, ook dit is voetbal! Maar er werd bij (wind)vlagen ook erg aardig gevoetbald. Door een klein misverstand achterin kwam de thuisspelende ploeg op een 1-0 voorsprong. Maar na wat kleine omzettingen met Wessel in de spits ging het team draaien en wilde de mannen kosten wat het kost met een voorsprong de rust in. Na een goede actie van Roy, die goed oog had voor de vrijstaande Wessel knalde hij de bal snoeihard tegen de touwen. En bij blijdschap hoort natuurlijk juichen, en dat hebben we gezien. Met een mooie knieschuiver gleed Wessel over het natte veld richting het trouwe publiek dat voor deze kanjers het slechte weer hadden getrotseerd. Maar de E1 wilde meer en kreeg meer. Na goed doorzetten van opnieuw Wessel kreeg hij de bal mee en ook deze keer schoot hij de bal goed in. Direct bij de aftrap van SVW floot de goed fluitende scheidsrechter voor de rust en konden de spelers en trainers even bij komen in de kleedkamer.

Na rust kwamen de mannen goed uit de kleedkamer en werd er goed geprofiteerd van de inmiddels wind in de rug! Helaas tegen de verwachtingen in scoorde de jongens van SVW de aansluitingstreffer en geloofden zij weer in een goed resultaat. Helaas voor SVW kopte de inmiddels weer in de spits spelende Jesper na een goede corner van Noah de bal heel knap in de kruising. En de mannen gingen door. Na goede combinaties met o.a. Jeremy en Mees duurde het een beetje lang voordat de mannen hun score konden utbouwen. Maar aan goed voetbal kan geen enkele tegenstander iets doen. Door een goed afstandsschot van Dave werd het 2-4 en uiteidelijk bepaalde Jesper de eindstand op 2-5. Verder heeft SVW geen kans meer kunnen creƫren, mede door goed verdedigen van Quinten en het goede keeperswerk van Lasse.

Mannen wij trainers zijn trots op jullie prestatie van vandaag, er werd goed verdedigd en uitgevoerd waar we op trainen op hebben geoefend. Ga van de week lekker trainen. Vooral plezier maken met elkaar en laat zien dat we als team voor elkaar willen gaan en elkaars foutjes willen oplossen! Volgende week komt DYNAMO E1 opbezoek. Als we zo spelen als vandaag, is ook dat voor ons een wedstrijd waar we de 3 punten in Heerhugowaard kunnen houden.

Jordi van Duijn

Onze demoshop is weer vanaf 23 september elke zaterdag geopend van 10 tot 12 uur.

Hoofdsponsor
Heren selectie

ING bank

 
Hoofdsponsor
Vrouwen selectie en meiden

logo sina voetballab


Hoofdsponsor

Onder 10 t/m 13

logo amigoplant


Hoofdsponsor 
Onder 8 & 9 en kabouters

Vomar logo vierkant


Kledingleverancier

JAKO Sportswear   nieuw logo smpSter en subsponsors

Reiger Boys clubcard
RB Vomar clubcard nw

Mijn knip online
KNIP logo zonder payoff ZW1

facebook button

 

banner voetbal nl