Reiger Boys A1 heeft zaterdag een gevoelige nederlaag geleden tegen de lijstaanvoeder de Dijk A1. In Amsterdam-Noord waren de Reigers de bovenliggende partij, maar wist het duel niet als winnaar af te sluiten. Uiteindelijk leed de ploeg een geflatteerde en onterechte 3-0 nederlaag tegen titelkandidaat de Dijk. ,,Deze wedstrijd hadden we niet mogen verliezen", baalde Mohammed Outazzaa na afloop. De aanvoerder van Reiger Boys A1 zag de Dijk A1 met een 3-0 overwinning goed wegkomen.

De kansen
De Waardse formatie begon zeer sterk aan het eerste bedrijf. De offensieve instelling van de Reigers resulteerde al snel in kansen. Na 8 minuten spelen resulteerde dit in een levensgrote kans voor Martijn Grooff die na blessureleed terug keerde in de basis. Een vlotte combinatie tussen Mohammed Outazzaa en Mitchell Pichotte, resulteerde in een uitstekende steekpass van de laatstgenoemde op Martijn Grooff, maar zijn inzet belande net naast de paal. Tweede grote mogelijkheid was voor Ryan de Back die door Martijn Grooff één op één voor de keeper werd gezet, helaas wist de keeper een prachtige redding te verrichten op het goede schot van de rechtervleugelspits. Na 18 minuten spelen was het dezelfde de Back die wederom de mogelijkheid om zijn ploeg naar de verdiende 0-1 te lijden, maar dit maal belande zijn inzet net voorlangs het doel.

De achterstand.
Ook na rust bleef Reiger Boys de bovenliggende partij en kreeg zeeën van ruimte waar de bezoekers goed gebruik van maakte. Al snel resulteerde dit in twee grote kansen. Saitcan Kasimoglu, (voorlangs) en de Back (redding). In de 60ste min leidde een vrijeschop tot een 1-0 voorsprong voor de thuisploeg, die tot dan toe geen kans had gecreëerd. Kort na de 1-0 volgde er vervolgens een grote domper voor de Reigers.

Onachtzaamheid.
Het enige moment van onachtzaamheid in de Reigers-defensie gedurende de hele wedstrijd leidde tot een penalty, De rechtervleugelspits stond helemaal vrij in de 16 meter, 1 op 1 voorde keeper was de goaly Nick van Duijn genoodzaakt om redding te brengen, wat leidde tot een penalty. In eerste instantie kon van Duijn redding brengen op het schot vanaf elf meter, maar in de rebound werd de bal alsnog binnen gewerkt. De bezoekers gingen met nog 25 min te spelen opzoek naar de aansluitingstreffer, Saitcan Kasimoglu was dichtbij maar zijn inzet was te slap. De aanvoerder van de Dijk stelde meteen orde op zaken door met een droge knal de 3-0 binnen te tikken.

De complimenten.
Met deze onterechte 3-0 nederlaag, krijgt Reiger Boys wederom een gevoelige tik te verwerken. Er was maar één ploeg die het verdiende om te winnen aldus de coach van de Dijk A1, en gaf ook de nodige complimenten na afloop van het duel voor het vertoonde spel van de Reigers. Die na afloop de kleedkamer opzocht om de Reigers een hart onder de riem te steken en moed in te praten.

Webshop logo site-klDemoshop is de komende
periode gesloten.

B
estellingen kunnen geplaatst
worden via de webshop en worden
dan bij u thuisbezorgd.

Hoofdsponsor
Heren selectie

ING bank

 
Hoofdsponsor
Vrouwen selectie en meiden

logo sina voetballab


Hoofdsponsor

Onder 10 t/m 13

logo amigoplant


Hoofdsponsor 
Onder 8 & 9 en kabouters

keukensale logo nw


Kledingleverancier

JAKO Sportswear   nieuw logo smpSter en subsponsors

facebook button

banner voetbal nl