Langdurige regen en ja de wedstrijden op de grasvelden van Reiger Boys afgelast. Wij moesten naar Breezand, en jawel, die wedstrijd ging gewoon door en het was prachtig weer om te voetballen. Deze club heeft een prachtige tribune en mooie dugouts. Het was alleen erg vroeg vertrekken voor de jongens en trouwe fans.

Tien over 7 al want we moesten om negen uur voetballen. Voor de wedstrijd werd er nog snel even een groepsfoto van de thuisploeg gemaakt op de middenstip. De aftrap werd genomen en dan is het in het begin altijd even zoeken. Het leek erop dat het een pittige wedstrijd zou worden met een snelle rechterspits maar wij hebben oa. aan Pim een snelle achterhoede.
De wedstrijd ging vorm krijgen en dat resulteerde in een 0 - 1 voorsprong voor Reiger Boys waarmee we ook de rust in gingen.

De tractatie op een lekkere koek liep de mist in omdat de meeste vrouwen lekker op de tribune blevn zitten, maar dat kwam na de wedstrijd goed terecht (denk ik).

De tweede helft begon , de supporters zaten er weer klaar voor en voorzagen we wedstrijd van vakkundig commentaar, zeker wat beslissingen van de grensrechter betrof. Hilarisch. In alle commotie kwamen we wel op een 0 - 2 voorsprong, dus dat was weer genieten. De oh's vielen regelmatig als er bijna werd gescoord. ZAP liet zich toch nog een keer zien door de snelle rechterbuitenspeler en bracht de stand op 1 - 2 We wilden wel de drie punten mee naar huis dus via een mooi afstandsschot werd de einduitslag bepaald op 1 - 3. Dit was de beste tegenstander tot nu toe werd er opgevangen van de coach van ZAP. Voor het gevoel staan we nog steeds eerste, maar Kolping heeft een beter doelgemiddelde, dus daar ligt voor onze jongens een mooi doel.

Tot woensdag ,als het doorgaat, en dan op naar de bekerwedstrijd tegen Volendam.

 

Webshop logo site-klDemoshop geopend zaterdag's
van 10:00 tot 12:00 uur

Hoofdsponsor
Heren selectieING bank
Hoofdsponsor
Vrouwen selectie
comfortable logo nw

Hoofdsponsor
Zaalvoetbal
logo woest callantsoog
Hoofdsponsor

Onder 10 t/m 13
McDonalds Alkmaar HHW kl nw

Hoofdsponsor 
Onder 8 & 9 en kabouters

keukensale logo nw
Kledingleverancier

jako-smp logo kl

Ster en subsponsors

facebook button

banner voetbal nl

SponsorKliks, gratis sponsoren!