Voetballogo Vrienden van RBBeste Vrienden van Reiger Boys,

En wéér is er een jaar omgevlogen! Het voetbalseizoen 2013-2014 is net begonnen en u weet natuurlijk wat dat betekent: niet alleen weer veel sportieve en gezellige zaterdagen bij Reiger Boys, maar ook de vraag of u (voor velen net als voorheen) wederom via De "Vrienden van Reiger Boys" de club wilt steunen.

In het afgelopen seizoen is er het nodige gebeurd. Allereerst moet vermeld worden dat ons twee heel bekende en dierbare Reiger Boys-mensen zijn ontvallen: in november 2012 overleed Richard Mennen, tevens bestuurslid van De Vrienden, en niet lang daarna Harry Bakker, vele jaren het vaste gezicht achter de bar. We missen hen nog steeds. Inmiddels is Danielle de Niet het nieuwe bestuurslid van De Vrienden.

Wat hebben de Vrienden zoal gedaan? In goed overleg met het clubbestuur is er weer veel goeds gebeurd met het beschikbare geld. We noemen een aantal zaken: een belangrijke bijdrage aan het Internationaal Jeugdtoernooi, een nieuwe voorraad ballen voor de Pupil van de week, een nieuwe beamer voor in de kantine en een speciale actie voor de jeugd om bij een belangrijke wedstrijd van Heren 1 de tribune vol te krijgen.
 Inmiddels is er ook geld beschikbaar gesteld voor het 1ste en 2de elftal (Heren) voor een portable audiosysteem, waarmee de spelers voor de wedstrijden lekker in de goede sfeer worden gebracht (gezien de recente resultaten lijkt dat z'n vruchten af te werpen). Eerdaags zullen we in samenspraak met het clubbestuur bezien welke acties dit seizoen gewenst en haalbaar zijn.

Voor het eerst in ons bestaan verzenden we deze Vriendenbrief digitaal naar verreweg de meeste Vrienden. Van enkelen hebben we het e-mailadres nog niet, zij zullen nog een papieren exemplaar ontvangen totdat we ook hun e-mailadres hebben.

We gaan nu het 17de bestaansjaar van De Vrienden in. Mogen we ook nu weer op je rekenen?

De stichting "Vrienden van Reiger Boys" gaat het 17de jaar in. In al die jaren is er heel veel extra's mogelijk gemaakt voor alle geledingen binnen de club.
Mogen we ook nu weer op je rekenen?

We vragen je om je bijdrage van € 50,- over te maken op:
Rekeningnr. 32.69.79.042
ten name van: de Vrienden van Reiger Boys

Alvast hartelijk dank voor je bijdrage !
Hans van der Veldt (vz. Vrienden van Reiger Boys)

Bestuur Vrienden: Henk Tromp (penn.m), Nico de Krijger (secr.), Danielle de Niet (alg.lid), Hans van der Veldt (vz.)

Webshop logo site-klDemoshop geopend zaterdag's
van 10:00 tot 12:00 uur

Hoofdsponsor
Heren selectieING bank
Hoofdsponsor
Vrouwen selectie
comfortable logo nw

Hoofdsponsor
Zaalvoetbal
logo woest callantsoog
Hoofdsponsor

Onder 10 t/m 13
McDonalds Alkmaar HHW kl nw

Hoofdsponsor 
Onder 8 & 9 en kabouters

keukensale logo nw
Kledingleverancier

jako-smp logo kl

Ster en subsponsors

facebook button

banner voetbal nl

SponsorKliks, gratis sponsoren!