Na een, naar mijn mening, moeizame trainingsweek, waarin de inzet van een aantal jongens ver beneden de maat was, ben ik gisteren aangenaam verrast. We begonnen de wedstrijd tegen Foresters sterk. Er werd vroeg druk gezet en daar hadden zij het moeilijk mee. We kwamen dan ook terecht op 0 - 1 voor.

Daarna ging het bij ons wat minder, maar voetballend waren we toch beter. Helaas door wat knullig verdedigen kwamen we op 2 - 1 achterstand. Zo gingen we ook de rust in. Coach Sybe heeft in de rust alle negatieve en positieve dingen aangehaald en de nadruk gelegd op inzet. Duels winnen! Dat is wat er beter moest.

Welnu, na de rust hebben jullie niets anders gedaan. Inzet werd er getoond. Duels werden gewonnen. Met als gevolg dat De Foresters er niet meer aan te pas kwam. De 2 - 1 achterstand werd omgetoverd tot een 2 - 3 voorsprong! En die werd niet meer afgestaan. Al was het af en toe toch erg spannend.
Klasse jongens.

Zo zie je maar weer. Door hard werken kan je iedere wedstrijd winnen. Komende week weer lekker trainen en dan gaan we de opgaande lijn die jullie gisteren hebben laten zien doortrekken.

Dinand

Webshop logo site-klDemoshop geopend zaterdag's
van 10:00 tot 12:00 uur

Hoofdsponsor
Heren selectieING bank
Hoofdsponsor
Vrouwen selectie
comfortable logo nw

Hoofdsponsor
Zaalvoetbal
logo woest callantsoog
Hoofdsponsor

Onder 10 t/m 13
McDonalds Alkmaar HHW kl nw

Hoofdsponsor 
Onder 8 & 9 en kabouters

keukensale logo nw
Kledingleverancier

jako-smp logo kl

Ster en subsponsors

facebook button

banner voetbal nl

SponsorKliks, gratis sponsoren!