UitlegIk was afgelopen zaterdag pupil van de week en mocht bij de Dames 1 komen. Als eerste mocht ik mee naar binnen in een aparte ruimte waar de Dames-1 van de coach te horen kregen hoe ze moeten gaan spelen. Daarna omkleden om snel op het veld te kunnen beginnen aan de opwarming. Ik heb ook meegelopen en vond het heerlijk.

Tijdens de warming-up nog even wat extra uitleg om daarna te gaan inschieten. Ik mocht de bal die de keepster wegschoot weer terugschieten. (De keepster schiet de bal wel erg ver weg.) Na de warming-up gingen we terug naar de kleedkamer.

Warming-up1Toen kwam het grote moment, we kwamen allemaal het veld weer op en gingen in een lange rij staan en begroeten de tegenstander.  Ik mocht de aftrap nemen, de tegenstanders passeren en natuurlijk scoren. Tijdens de wedstrijd zaten we lekker in het zonnetje te genieten.Het was wel erg spannend.  Tijdens de rust gingen we naar de kleedkamer waar de dames werden toegesproken. De eindstand was 1-1.

Na afloop kreeg ik nog drinken en een patatje in de bestuurskamer. Ook kreeg ik nog een hele mooie bal met de namen van de speelsters erop.

Ik wil de Dames -1 heel erg bedanken en ik vind jullie allemaal geweldig. Ik hoop later ook in Dames-1 te mogen spelen.

Groetjes,
Suzanne Meegdes

Collage

Webshop logo site-klDemoshop geopend zaterdag's
van 10:00 tot 12:00 uur

Hoofdsponsor
Heren selectieING bank
Hoofdsponsor
Vrouwen selectie
comfortable logo nw

Hoofdsponsor
Zaalvoetbal
logo woest callantsoog
Hoofdsponsor

Onder 10 t/m 13
McDonalds Alkmaar HHW kl nw

Hoofdsponsor 
Onder 8 & 9 en kabouters

keukensale logo nw
Kledingleverancier

jako-smp logo kl

Ster en subsponsors

facebook button

banner voetbal nl

SponsorKliks, gratis sponsoren!