activiteitenIn eerste instantie natuurlijk wel, maar er zijn meer zaken die belangrijk zijn voor de vereniging. Voetbal staat voorop, daar is de club ook voor opgericht. Zowel jong als oud moet tegen een balletje kunnen trappen. En dat gebeurt natuurlijk ook. Niet alleen omdat de voetballers net zo goed willen worden, dat zijn veelal dromen, als hun idolen, maar ook omdat het leuk is, ontspannend, gezellig. En we willen het nog leuker, nog meer ontspannend, nog gezelliger maken.

Om dat te kunnen bereiken willen we allerlei activiteiten organiseren, ook om de betrokkenheid bij de club te vergroten. Daarover hebben we al een aantal ideeën. En we willen als vereniging midden in de maatschappij staan. Dat laten we ook zien door bijvoorbeeld het aanbieden van maatschappelijke stages. We willen onze maatschappelijke verantwoordelijkheid nemen. En dat kunnen we niet alleen. Daar hebben we u bij nodig.

Wij vragen u om ideeën aan te leveren om het nog leuker, gezelliger te laten zijn bij de club. Laat uw creatieve vermogens de vrije loop en geef aan waar u aan denkt.

Het zou helemaal geweldig zijn als u ook nog aangeeft dat u een activiteit zou willen begeleiden of wilt toetreden tot de activiteitencommissie.

Laat dit weten aan de secretaris via de mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Henk Hoogeveen

Webshop logo site-klDemoshop geopend zaterdag's
van 10:00 tot 12:00 uur

Hoofdsponsor
Heren selectieING bank
Hoofdsponsor
Vrouwen selectie
comfortable logo nw

Hoofdsponsor
Zaalvoetbal
logo woest callantsoog
Hoofdsponsor

Onder 10 t/m 13
McDonalds Alkmaar HHW kl nw

Hoofdsponsor 
Onder 8 & 9 en kabouters

keukensale logo nw
Kledingleverancier

jako-smp logo kl

Ster en subsponsors

facebook button

banner voetbal nl

SponsorKliks, gratis sponsoren!