Bart_Blok_toernooi_2012_wedstrijd_bestuur-scheidsrechtersAfgelopen donderdag en vrijdag hebben ruim 270 Reiger Boys spelers deelgenomen aan het Bart Blok zaalvoetbaltoernooi. Donderdag waren in de Waardergolf de kabouters, E-pupillen en A/B/C-junioren van de partij. Vrijdag de F-pupillen, D-pupillen en de meisjes A/B/C. We kunnen spreken van een zeer geslaagde editie mede dankzij de inzet van verschillende vrijwilligers zoals de leden van de toernooicommissie, scheidsrechterscommissie en leeftijds-coördinatoren. Tevens willen wij ook de EHBO en de CIOS leden hartelijk danken voor hun inzet.

Wat veel mensen niet weten, zeker de jongere jeugd, is waarom het toernooi genoemd is naar Bart Blok. Bart is jarenlang trainer geweest van verschillende jeugdelftallen en is ruim 8 jaar geleden plotseling overleden. In overleg met zijn familie is toen besloten het zaalvoetbaltoernooi wat altijd tussen kerst en oud & nieuw gehouden wordt naar hem te vernoemen.

Binnen de jeugd kennen we ook nog de Fred Blok penaltybokaal. Fred was de vader van Bart en is ca. 6 jaar overleden. Fred heeft heel veel gedaan binnen de vereniging zoals o.a. de ledenadministratie. In overleg met de familie is destijds besloten de penaltybokaal naar hem te vernoemen. Mocht je een keer in de duck-out zitten van wedstrijdveld 4 (jeugd hoofdveld), deze zijn door de familie Blok geschonken aan de club.

Ter afsluiting van het toernooi hebben gisteravond verschillende vrijwilligers vanuit de jeugd nog 2 wedstrijden gespeeld tegen de (jeugd)scheidsrechters. Dat waren zeer leuke partijen waar flink werd gestreden tussen jong en oud.

Benieuwd naar de eindstanden van de verschillende poule's? Kijk dan dan op onderstaand overzicht, die door erop te klikken kan worden vergroot.

Eindstand_Bart_Blok_Toernooi_2011

BBtoernooi_2011

Webshop logo site-klDemoshop is de komende
periode gesloten.

B
estellingen kunnen geplaatst
worden via de webshop en worden
dan bij u thuisbezorgd.

Hoofdsponsor
Heren selectie

ING bank

 
Hoofdsponsor
Vrouwen selectie en meiden

logo sina voetballab


Hoofdsponsor

Onder 10 t/m 13

logo amigoplant


Hoofdsponsor 
Onder 8 & 9 en kabouters

keukensale logo nw


Kledingleverancier

JAKO Sportswear   nieuw logo smpSter en subsponsors

facebook button

banner voetbal nl